Addiko banka Crna Gora (ex Hypo): Novi web sajt banke, novi izvrsni direktor

Dodajte komentar

Bivsa Hypo Alpe-Adria, sada “Addiko banka”, pustila je u etar i novi izgled web sajta, na kome mozete pronaci sve informacije o radu i daljim planovima.

Adresa web sajta je www.addiko.me.

Na web sajtu Centralne banke Crne Gore, kao ni na sajtu Centralnog registra Privrednog suda, jos uvijek nije sprovedena izmjena naziva banke, ali zato je promijenjeno ime izvrsnog direktora za upravljanje rizicima.

ivana pantovic addiko bank hypo crna goraNova Izvrsna direktorica za poslove upravljanja rizicima i podršku poslovanju je Ivana Pantovic, koja je na tom mjestu naslijedila Zeljka Djukanovica, kao sto se vidi na sajtu www.cbcg.me.

Ivana Pantovic je bankarsku karijeru zapocela u Credit Agricole banci u Srbiji 2005.godine, a od 2010.godine je u Hypo Alpe-Adria grupaciji, gdje je bila zaduzena za upravljanje losim kreditnim plasmanima, dok je jedno vrijeme radila i kao savjetnik Uprave Hypo grupe za sektor rizika.

Glavni izvrsni direktor Addiko banke u Crnoj Gori ostaje Christoph Schon.

Mnogi su se pitali koje je znacenje novog imena banke, a na novom sajtu je objasnjeno da “ime nema doslovno značenje, vec je nastalo kroz kombinaciju engleske riječi ‘addition‘ (dodatak, zbrajanje), tj. najjednostavnije pozitivne matematičke radnje s engleskom riječju ‘community‘ (zajednica, zajednički, istovjetnost).

Ono sto je za klijente najbitnije jeste da prava i obaveze iz aktivnih ugovora ostaju nepromijenjeni. Promjena imena banke ni na koji način ne utiče na ugovorne obaveze, dok se takodje ni informacije o brojevima racuna nece mijenjati, kao ni IBAN i SWIFT banke.

Plan je da sve poslovnice i bankomati budu u cijelosti promijenjeni i brendirani novim imenom i logoom do kraja avgusta mjeseca.

Postavljen je i novi web sajt nekadasnje Hypo grupacije uz zvanicni domen www.addiko.com, koji je istog izgleda kao i sajtovi lokalnih podruznica.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *