ZAPOSLENI U SAVA MONTENEGRO OSIGURANJU DOBROVOLJNO DALI KRV

06.07.2016. godine, Sava Montenegro osiguranje je sprovelo akciju dobrovoljnog davanja krvi, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore. Akcija se sprovodi u Podgorici i svim ostalim gradovima Crne Gore, u kojima postoje prostorije Zavoda za transfuziju.

U okviru svojih društevno odgovornih aktivnosti, Sava Montenegro dva puta godišnje organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi. U ovoj akciji učestvovalo je oko 30 dobrovoljnih davalaca.

 

Cilj ove akcije je podizanje svijesti o značaju dobrovoljnog, nenamjenskog davalaštva krvi i obezbjeđivanje neophodnih zaliha krvi, koje uvijek nedostaju, naročito u ljetnjem periodu.

 

“Sava Montenegro osiguranje ima dugu tradiciju donatorskog i društveno odgovornog poslovanja. Nadamo se da ćemo svojim primjerom motivisati građane da podržavaju akcije ovog tipa i budu učesnici u što većem broju sličnih.” – rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD.

 

Želimo da pomognemo i onima koje ne poznajemo, pa ovu akciju sprovodimo kako bi uvijek bilo dovoljno krvi za one čije zdravlje, odnosno život, zavise od nje. Trudimo se da budemo mjesto odakle se pomoć nesebično pruža, i kada je u pitanju svakodnevna poslovna aktivnost, gdje se obezbjeđuje bolji život za klijente i njihove porodice, tako i mjesto na kom se sprovode različite humanitarne akcije.

Check Also

Koronavirus iskomplikovao poslovanje KAP-a: Borimo se da i sa ovim izađemo na kraj

Situacija sa novim koronavirusom je veoma iskomplikovala poslovanje Uniprom Kombinata aluminijuma (KAP), a ta kompanija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *