Euromoney: Societe Generale Banka najbolja u Crnoj Gori

Internacionalni magazin Euromoney ponovo je proglasio Societe Generale banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori i dodijelio joj Nagradu za izuzetnost (Award for Excellence) i za 2016. godinu.

Kako se navodi u saopštenju banke, to je još jedna potvrda da je banka i van granica Crne Gore prepoznata kao pouzdan oslonac građanima, profesionalan partner privrednim subjektima i kontinuirana podrška društvenog razvoja u Crnoj Gori.

Povodom ovog priznanja predsjednik Odbora direktora Societe Generale banke Montenegro, Milorad Katnić, izjavio je da je Euromoney nagrada potvrda i priznanje za dobre rezultate koje Societe Generale banka ostvaruje u Crnoj Gori.

“Najveće zasluge za nagradu pripadaju zaposlenima koji pružaju kvalitetnu i profesionalnu uslugu sve većem broju klijenata. U tom kontekstu koristim priliku da zahvalim prije svega zaposlenima na posvećenom radu i klijentima koji su nam ukazali povjerenje. Zaposleni i klijenti su najveća vrijednost ove banke”, rekao je on.

Euromoney Nagrada za izuzetnost ove godine obilježava 25 godina tradicije. Svoje zadovoljstvo što je Societe Generale banka Montenegro dobitnik jubilarne Euromoney nagrade pokazao je i izvršni direktor za komercijalne poslove banke i zamjenik glavnog izvršnog direktora Radule Raonić.

„Veliko je zadovoljstvo što je Euromoney magazin po treći put proglasio Societe Generale banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori. Drago nam je što se misija naše banke da bude birana zbog posvećenosti njenih timova, profesionalnog odnosa prema svojim klijentima, visokog kvaliteta proizvoda i usluga, stalnog rasta i stabilnog poslovanja, kontinuirano prepoznaje ne samo na našem tržištu već i internacionalno. Euromoney nagrada raduje i obavezuje da snažno nastavimo na svom putu inovacija i pune posvećenosti u ostvarivanju osnovnog cilja – visokog zadovoljstva svih naših klijenata“, rekao je on.

Magazin Euromoney je od 1969.godine među najznačajnijim izvorima informacija o svjetskom tržištu.

Analizira i nagrađuje rad najboljih banaka i finansijskih institucija u preko 100 zemalja svijeta. Euromoney Nagrada za izuzetnost pokriva oko 20 kategorija bankarskih poslova i ima najveće poštovanje u svijetu finansijskih usluga.

Svake godine ovaj prestižni časopis odaje priznanje instituciji koja je svojim klijentima pružila najveći nivo usluga, inovativnosti i ekspertize. Nagrada prepoznaje ne samo institucije već i profesionalce koji su se pokazali kao lideri, inovatori i pokretačka snaga na svom tržištu.

Check Also

“Apetiti političkih partija bi mogli doći na naplatu”

Prilično neozbiljna je izjava ministra finansija Aleksandra Damjanovića, da će, ukoliko se ne usvoji rebalans …

Leave a Reply

Your email address will not be published.