Hipotekarna banka nagrađuje korisnike elektronskog i mobilnog bankarstva

Dodajte komentar

Korisnici Hipotekarne banke koji do 1. oktobra aktiviraju servis elektronskog bankarstva HB klik i mobilnog bankarstva mHB klik tri mjeseca neće plaćati naknadu za korišćenje usluge i naknade za transakcije.

Na kraju svakog mjeseca, do 1. oktobra, najaktivniji korisnici elektronskog i mobilnog bankarstva, HB klik i mHB klik, biće nagrađeni telefonom “Samsung J5”.

Usluge elektronskog i mobilnog bankarstva Hipotekarne banke, Hb klik i mHB klik, omogućavaju klijetima Hipotekarne banke da većinu transakcija obave bez odlaska u banku, putem računara ili mobilnih telefona. Plaćanja računa, prenos sredstava i mnoge druge transakcije klijenti mogu obaviti s bilo kog mjesta gdje imaju internet konekciju.

Aplikacije HB klik i mobilna verzija mHB klik su potpuno sigurne i jednostavne za korišćenje.

Hipotekarna banka je lider u inovacijama na bankarskom tržištu Crne Gore. Naši klijenti su navikli da od nas dobijaju moderne servise koji im omogućavaju da na lak, jednostavan i bezbjedan način koriste bankarske usluge. Sigurni smo u to da će u najskorije vrijeme većina naših klijenata koristiti elektronsko bankarstvo i tako štedjeti svoje vrijeme, ali i doprinijeti očuvanju životne sredine, jer neće štampati obrasce ili koristiti energiju za odlaske do poslovnice”, izjavila je direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić.

22

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *