Žičara na Skijalištu “Kolašin 1450” od subote ponovo u funkciji

Dodajte komentar

Skijalište „Kolašin 1450“ nastavlja sa radom nakon dvomjesečne pauze. Žičara će ponovo biti u funkciji od subote, a skijaše će zamijeniti ljubitelji planine i svemu onome što ona pruža tokom ljeta.

To je za Portal Analitika kazao izvršni direktor Ski Resort-a „Kolašin 1450“, Boban Šćepanović. I ovog ljeta do 28. avgusta žičara „Ćupovi“ raditi subotom i nedeljom od 11 do 13 i od 15 do 17 časova, te da cijena karte iznosi 5 eura za odrasle i 3 eura za djecu.

On je istakao da na taj način žele da obogate turističku ponudu grada, u kojoj sada mogu da uživaju svi koji odluče da dio ljetnjeg odmora provedu u Kolašin.

Naša ponuda se u ljetnjem periodu bazira na panoramskoj vožnji žičarom „Ćupovi“, sa čijeg se vrha pruža zaista nezaboravan pogled na planinski masiv Bjelasice, Sinjavine i Komova. U tradicionalnom ambijentu restorana „Jezerine“ svi posjetioci mogu probati specijalitete nacionalne kuhinje, a za igru mališana je namijenjen zabavni poligon. Pripremili smo i plan manifestacija koje će se na ski centru održavati u zavisnosti od vremenskih prilika, kojim smo predvidjeli tango radionice, rok svirke, DJ žurke, zabavne igre za najmlađe, downhill mountain bike trke, dani etno igara i pjesama, paraglajding skokove i slično. Nadamo se da ćemo uspjeti da realizujemo sve planirane aktivnosti u kojima će posjetioci moći da uživaju svakog vikenda na našem skijalištu – izjavio je Šćepanović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *