Societe Generale Montenegro: Freš keš krediti do 20.000 eura /15.000 eura bez žiranata

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro promovisala je gotovinske kredite u iznosima do 20.000 eura. U odnosu na dosadašnju ponudu povećan je mogući iznos kredita, a posebna povoljnost je nova mogućnost odobrenja kredita bez žiranata i to u iznosu i do 15.000 eura.

Rok otplate gotovinskih Freš keš kredita je od 6 do čak 96 mjeseci, čime se građanima omogućava da i dužim rokom otplate na lakši način i uz niže mjesečne rate otplate svoje obaveze.

Societe Generale Montenegro je izašla u susret svojim klijentima i svim ostalim građanima koji žele da brzo i u najkraćem roku dođu do potrebnih novčanih sredstava, pa je ove kredite moguće odobriti za 1 dan od momenta kada klijent kompletira i preda potrebnu dokumentaciju. Banka je posebno obratila pažnju i na potrebe studenata, srednjoškolaca i đaka pa se Freš keš kredit za školovanje odobrava u iznosima do 5000 eura. Polovina sume se može iskoristiti za plaćanje školarine, a polovina za podmirenje ostalih troškova : smještaja u đačkom/studentskom domu, hrane, džeparca i sl. – saopšteno je iz banke.

Dokumentacija za odobrenje Freš keš gotovinskih kredita može se predati u svim ekspoziturama Societe Generale banke Montenegro u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu, Igalu, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama. Informacije o Freš keš kreditima građani, osim u ekspoziturama, mogu dobiti i posjetom sajtovima banke www.societegenerale.mewww.kreditzamene.me kao i pozivom na broj Call centra 19900.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *