Nova i unaprijeđena Telekom ME aplikacija od sada dostupna svim korisnicima

Dodajte komentar

Nova i unaprijeđena Telekom ME aplikacija od sada je dostupna svim Telekomovim korisnicima.  Aplikacija pruža besprekorno iskustvo korišćenja svih Telekom servisa na jednom mjestu.

Donosi izvanredne mogućnosti i može se reći da je najnaprednija aplikacija u telekomunikacionoj industriji u regionu, a njen jedinstveni dizajn sa mnogo funkcionalnosti pruža mogućnost lakog pregleda i upravljanja servisima.

Odmah po instaliranju aplikacije korisnik ima brz uvid u potrošnju minuta, poruka, internet protoka. Detaljan pregled računa sada je dostupan u svakom trenutku, i to u realnom vremenu.

Korisnici aplikacije sada mjesečne račune plaćaju jednim klikom, bez odlaska u banku ili T-centar, bez redova i čekanja, i to uz najveće sigurnosne standardeuz partnerstvo sa Hipotekarnom bankom. Plaćanje računa i prepaid dopune se nagrađuju u nagradnom programu Moj Točak.

– Direktni kontakt sa našim operaterima sada je lakši i znatno brži, jer se kroz aplikaciju može pokrenuti live chat, pozvati korisnička služba, ili zakazati poziv u određeno vrijeme . Naš cilj je bio da ponudimo superiornu uslugu, a ovom aplikacijom korisnici dobijaju mnogo novih funkcionalnosti upakovanih u najbolja tehnološka rješenja. Postavili smo nove standarde za korisničko iskustvo u Crnogorskom Telekomu. Uz novu aplikaciju, promovišemo digitalni pristup svakodnevnim aktivnostima i posebno nam je zadovoljstvo što smo na kampanji sarađivali sa Rambom Amadeusom. Korisniciće i sami prepoznati atraktivne poruke, koje je za ovu svrhu posebno kreirao, kao što je:“Preuzmi Telekom ME aplikaciju i kontroliši situaciju” – kažu iz Telekoma.

Upravo je kontrola i lakše upravljavljanje Telekom servisima i cilj naše nove aplikacije: interfejs je intuitivan i lak za korišćenje, čime korisnik štedi svoje vrijeme, a ukupno korisničko iskustvo je poboljšano.

Mobilna aplikacija kreirana je za Andorid i iOS uređaje i besplatna je za preuzimanje.

Saznajte više na:https://telekom.me/mobilna-aplikacija

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *