Ljetnja NLB Nagradna igra „100 razloga više!“

Dodajte komentar

NLB Banka je za sve svoje klijente, korisnike platnih kartica, pripremila ljetnju nagradnu igru „100 razloga više!“, u kojoj svakodnevno imaju mogućnost da osvoje 100 eura. Nagradna igra će trajati u periodu od 01.06.2016. do 01.09.2016. godine.

Glavni uslov za učešće u nagradnoj igri podrazumijeva da klijenti za plaćanje koristi neku od NLB VISA i Master Card platnih kartica. Mogućnost za osvajanje nagrade ostvaruju sve platne transkacije koje su obavljene karticom u iznosu većem od 10 eura u zemlji i/ili inostranstvu, kao i putem interneta. Učesnici koji svakog dana ispune uslove za učešće u nagradnoj igri stiču mogućnost da osvoje više dnevnih nagrada u iznosu od 100 EUR, u periodu trajanja nagradne igre.

Svakog radnog dana, tokom trajanja nagradne igre, organizuje se izvlačenje dnevne nagrade kada se bira dobitnik. Dobitnik osvaja Visa prepaid karticu NLB Banke sa uplaćenim iznosom od 100 eura, koji se dobitniku uručuje najkasnije sedam dana od dana obavještenja o osvajanju nagrade. Osvojena Visa prepaid kartica se može koristiti isključivo za kupovinu roba i usluga – kazali su iz NLB banke.

Pored šanse za osvajanje nagrade, plaćanjem karticama, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pruža mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnih mjesta, kod 200 trgovaca, dok plaćanjem svim NLB karticma moguće je ostvariti posebne popuste u visini od 5% do 20% na 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca.

Imena dobitnika biće svakodnevno objavljivana na internet portalu Banke. Osvojene nagrade u periodu vikenda, biće objavljene prvog narednog ponedjeljka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *