Završen još jedan projekat u Budvi: Otvoren Dukley Residences

Dodajte komentar

Dukley Residences, koji se nalazi u neposrednoj blizini Starog grada u Budvi, otvoren je juče.

“Ponosni smo što smo još jedan projekat uspješno doveli do kraja kao što smo i najavili. Drago nam je što će građanima Budve i svim gostima biti na raspolaganju moderni sadržaji koji će unaprijediti život i turističku ponudu. Posebno smo zadovoljni komentarima da Dukley Residence poslije dugo vremena u Budvu donosi vizuelno i arhitektonsko osvježenje”, poručio je direktor Stratex Developmenta Daren Evans.

Kako su saopštili iz Stratex grupe, ono što ovaj objekat čini posebnim je jedinstvena lokacija uz hotele “Mogren” i “Avalu”, neposredna blizina marine, Starog grada i plaža Mogren, Ričardova glava i Pizana.

“Međutim, Dukley Residences posebno izdvaja činjenica da je arhitektonsko rješenje izabrano na međunarodnom konkursu između 35 idejnih rješenja. Ovaj neobičan koncept studija “ProjMetal” iz Beograda karakteriše moderna konstrukcija i upotreba najkvalitetnijih materijala koji su za cilj imali postizanje energetske efikasnosti. Više od 30 inženjera pratilo je projekat od faze projektovanja do kontrole kvaliteta radova i materijala kao i dinamiku izvođenja”, kaže se u saopštenju.

Kompanija Stratex otpočela je i prodaju poslovnih prostora i apartmana u Dukley Residencesu.

“Sa zadovoljstvom možemo reći da je interesovanje prevazišlo naša očekivanja. Najveće interesovanje za sada imamo iz Budve, Podgorice i Beograda, a cijene se kreću od četiri do šest hiljada eura”, izjavila je menadžerka prodaje na projektu Dukley Residences Tamara Radan.

dukleyresidences-3

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *