Ryanair sa niškog aerodroma uvodi još dva jeftina leta

Dodajte komentar

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair otvara dve nove linije iz Niša za Diseldorf i Milano, sa po dva leta nedjeljno, koji počinju 30. oktobra i 1. novembra.

Otvaranje novih linija će, kako poručuju iz kompanije, biti praćeno puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cijenom od 19.99 evra, odnosno 2.466 dinara za putovanja u novembru mjesecu tekuće godine, a karte su dostupne na sajtu www.ryanair.com do utorka u ponoć (14. Juna).

Ryanair se raduje objavljivanju dvije nove linije iz Niša za/od Diseldorf Weeze i Milan Bergamo, sa po dvije operacije nedeljno počevši od 30. oktobra, odnosno od 1. novembra 2016. godine, pored već dve najavljene linije za Berlin i Bratislavu na našem prvom aerodromu u Srbiji“, izjavila je Kjara Ravara iz Ryanaira u Nišu, dodajući da su nove linije idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače, piše B92.

Ryanair očekuje 120.000 putnika na godišnjem nivou sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki”.

U predstavljanju zimskog reda letjenja sa niškog aerodroma za 2016. godinu, Ryanair navodi da će posjetioci i putnici u Srbiji ove zime moći da biraju izmedju četiri linije iz Niša i da očekuju dalja unaprjeđenja kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi interijer avio kabina i veću ponudu niskih cijena avio karata.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *