Nova UNIQA kampanja: “Svuda pođi, kući dođi”

Dodajte komentar

Kako narodna poslovica kaže “Svuda pođi, kući dođi” i UNIQA misli da je kući najljepše i pokreće novu kampanju.

“Naša četiri zida su mjesto gdje možemo da budemo ono što zaista jesmo. Tu pravimo planove za budućnost, odatle krećemo u istraživanje svijeta… I tu se uvijek vraćamo, kako bismo sakupili energiju za nove poduhvate. Zato, na koji god način da živite, dobro je učiniti sve da vaše najvažnije i najljepše mjesto postane sigurna zona”, navode iz UNIQA.

Odluku o osiguranju važno je donijeti na vrijeme, da biste se zaštitili od:

  • požarnih rizika (požar, eksplozija, oluja, grad, udar groma, udar sopstvenog ili nepoznatog
  • motornog vozila, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplave i bujice i dr.),
  • izliva vode iz instalacija,
  • provalne krađe i razbojništva,
  • loma stakla,
  • loma instalacija,
  • odgovornosti prema trećim licima,
  • zemljotresa i poplava

Do kraja jula, do kad i traje nova prodajna akcija UNIQA osiguranja – “Misli svuda je lijepo, kod kuće je najljepše” – uz polisu osiguranja kuće ili stana možete dobiti i veliku pomoć od UNIQA partnera kako bi sve u vašem domu bilo u najboljem redu.

Uz UNIQA polisu osiguranja kuće ili stana, za klijente smo obezbijedili niz povoljnosti. Osim popusta do 20 odsto kod kod naših partnera (Broom Quality Cleaners i Haus Majstor), u saradnji sa istim, obezbijedili smo našim klijentima i poklon usluge: pomoć u kući, usluge vešeranja, čišćenje… kao i vaučer od 25 eura za kupovinu kod Haus majstora”, kazali su iz UNIQA osiguranja.

Više o ponudi UNIQA osiguranja saznajte na www.uniqa.me ili u nekoj od UNIQA poslovnica u Crnoj Gori. Kako biste uputili zahtjev za ponudu ili zakazali sastanak sa agentom u nekoj od poslovnica, možete pozvati UNIQA kontakt centar: +382 20 444 700 ili poslati e-mail na [email protected]

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *