KHOV: Javni poziv za pohađanje škole za edukaciju i licenciranje brokera, dilera, investicionih menadžera

Dodajte komentar

Komisija za hartije od vrijednosti (u daljem tekstu: Komisija) organizovaće Školu za edukaciju i licenciranje brokera, dilera, investicionih menadžera investicionih fondova i investicionih menadžera penzionih fondova (u daljem tekstu: Škola), počev od 18. juna 2016. godine

Prijavljivanje za pohađanje Škole:

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti za Školu svakog radnog dana od 08:00-16:00 sati,počev od 20. maja 2016. godine zaključno sa 13. junom 2016. godine, podnošenjem pismenog zahtjeva za pohađanje obuke i polaganje ispita, u prostorijama Komisije za hartije od vrijednosti u Podgorici, ulica Kralja Nikole 27a/III, uz koji prilažu fotokopiju lične karte i dokaz o uplati propisane naknade za pohađanje obuke i polaganje ispita i to:

– 400 EUR za sticanje zvanja brokera,
– 500 EUR za sticanje zvanja dilera,
– 500 EUR za sticanje zvanja investicionog menadžera investicionog fonda,
– 500 EUR za sticanje zvanja investicionog menadžera penzionog fonda,

na žiro račun Komisije broj 510-2461-29 kod Crnogorske komercijalne banke.

Program obuke:

Škola će se organizovati u skladu sa Programom edukacije i licenciranja brokera, dilera, investicionih menadžera investicionih fondova i investicionih menadžera penzionih fondova, koji je dostupan na internet stranici Komisije www.scmn.me.

Dodatne informacije:

Sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u prostorijama Komisije u ulici Kralja Nikole 27a/III ili na telefon Komisije 020/442-800 . Kontakt osoba Nikola D. Pejović, sekretar Komisije.

Program obuke možete pogledati ovdje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *