Direktor Hotela Hilton u Podgorici Haluk Bilgili: Prve goste dočekujemo ovog ljeta

Dodajte komentar

Ukoliko sve bude teklo po planu, hotel Hilton u Podgorici prve goste će dočekati već ovog ljeta, saopštio je u razgovoru za “Dan” izvršni direktor podgoričkog hotela Haluk Bilgili.

On je kazao da će hotel Hilton klasično-savremenim stilom, najmodernijom opremom, svojim uslugama i sadržajima ispuniti i prevazići očekivanja svojih gostiju.

Imaćemo najveći smještajni i konferencijski kapacitet u Podgorici. Spa se prostire na 1.500 metara kvadratnih i uključuje raznovrsne spa-usluge, uključujući fitnes sa dnevnom svjetlošću, tursko kupatilo, saune, tuševe doživljaja, unutrašnji bazen i đakuzi, te salon ljepote koji nudi širok izbor tretmana lica i tijela, kao i frizerske usluge. U ponudi će biti i članstvo za fitnes i spa, a u međuvremenu ćemo rado prihvatati dnevne posjete, istakao je Bilgili.

On je kazao da će “Skaj bar” na krovu hotela sa veličanstvenim pogledom biti prvi takve vrste u Podgorici.

Otvaranjem našeg hotela biće otvoren i jedan od prvih cigar klubova. Moramo spomenuti terasu “Fontana, gdje prepoznatljivim domaćim kolačima i sladoledom želimo da privučemo hotelske goste, ali i lokalnu zajednicu koja ima lijepe uspomene na hotel “Crna Gora. Uopšteno, smatramo da će naš hotel predstavljati novi reper u gradu sa najvišim nivoom usluge po kojoj su Hilton hoteli prepoznatljivi, istakao je on.

Bilgili je naglasio da neće biti potrebe za angažovanjem radne snage iz inostranstva.

Gradićemo naš tim od lokalih kandidata koji imaju strast i volju za učenjem, što su glavni kriterijumi u ugostiteljstvu. Imamo sveobuhvatne programe i sredstva za obučavanje koje ćemo u potpunosti sprovesti prije dočekivanja prvih gostiju. Ovi treninzi imaju za cilj da unaprijede znanje u struci i da doprinesu ličnom razvoju članova našeg tima u njihovim bucućim karijerama. Već smo započeli sa zapošljavanjem i intervjuima u cilju okupljanja tima koji broji 150 osoba. Naši konkursi su objavljeni na nacionalnim i regionalnim sajtovima za zapošljavanje prije nekoliko sedmica. Prijatno Smo iznenađeni brojem prijavljenih kandidata, imajuću u vidu da je sezona na Primorju počela. Zasad recepcija i sektor za hranu i piće privlače najviše pažnje – rekao je Bilgili.

(Cijeli tekst možete pročitati u danasšnjem Danu)

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *