Kampanja “Posao traži tebe“ do 15. juna: Evo koja se zanimanja najviše traže

Dodajte komentar

Portal prekoveze.me će do 15. juna sprovoditi kampanju “Posao traži tebe“ i ciljano prikupljati radne biografije onih koji su u potrazi za sezonskim poslom.

Na taj način će, poručuju, građanima olakšati potragu za poslom, a poslodavcima će biti omogućeno da brzo i jednostavno dođu do kvalitetnog kadra. Zanimanja koja se najviše traže su: kuvari, pica majstori, pomoćno osoblje u kuhinji, šankeri i konobari.

Nedavno smo predstavili unaprijeđen portal, sa novim opcijama koje u potpunosti olakšavaju proces zapošljavanja, kako poslodavcima, tako i kandidatima. Cilj kampanje „Posao traži tebe“, koju realizujemo do 15. juna,  je kreiranje baze kvalitetnih kandidata koje ćemo u narednom periodu spajati sa poslodavcima i poslovnim prilikama u njihovoj oblasti.“,  saopštili su iz prekoveze.me.

Prednost kampanje koju sprovode, kako su naveli, je u tome što će građani koji im se obrate do 15. juna imati pomoć pri kreiranju online radne biografije te neće morati sami da popunjavaju formu na portalu. Sve što je potrebno da bi kandidati postali dio ove baze je da svoju radnu biografiju u bilo kom formatu, sa fotografijom, pošalju na adresu [email protected] .

Iz portala prekoveze.me su poručili da će njihov tim na portalu registrovati  sve kandidate koji dostave svoju radnu biografiju i napraviti im kvalitetne profile, te da će isti ući u bazu kandidata koji će u narednom periodu biti redovno obavještavani i kontaktirani kako se budu otvarale poslovne prilike za njihovu oblast.

Više informacija može se dobiti na zvaničnoj Facebook stranici prekoveze.me ili slanjem upita na adresu [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *