Britanski premijer kupio polovan auto za 2.000 eura

Dodajte komentar

Nisam mu dao popust, platio je koliko sam tražio, izjavio je prodavac polovnih automobila od koga je Dejvid Kameron kupio staru Nissan Micru.

Kada je vlasnik firme za prodaju polovnjaka iz Oksfordšira primio telefonski poziv od službe obezbjeđenja Dejvida Kamerona, mislio je da su njegovi drugari odlučili da se našale sa njim.

Predstavili su se i rekli da je premijer zainteresovan da kupi polovnu plavu Micru sa mog placa“, ispričao je prodavac Iain Haris novinaru Gardijana.

Zamolili su me da ostanem u petak pola sata duže na poslu, kako bi premijer mogao lično da dođe i pogleda vozilo koje ga je interesovalo“, kazao je Haris.

Iako je i dalje bio u dilemi da li se radi o šali ili ne, pristao je i sačekao da vidi da li će se Dejvid Kameron zaista pojaviti. Na njegovo iznenađenje, britanski premijer zaista je stigao u dogovoreno vrijeme, u pratnji obezbjeđenja.

Razgledao je auto kao bilo koji drugi kupac koji nije previše upućen u mehaniku, i odlučio da ga uzme, opisuje Haris kako je izgledala posjeta Dejvida Kamerona.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *