Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit 2016

Dodajte komentar

Prodaja dnevnih ulaznica za Exit festival počela je danas tačno u podne i već na samom startu zabilježen je novi rekord od 3.000 prodatih ulaznica za samo sat vremena, a sve ulaznice po poklon cijeni od 1.990 dinara već su rasprodate, saopštio je Exit tim.

U saopštenju se navodi da su redovi ispred centralne blagajne prodajne mreže “Gigx Tix” formirani još od osam sati ujutru, a da se očekuje da će danas do 22 sata, odnosno do zatvaranja blagajni biti prodato još 10.000 ulaznica za neku od četiri programski raznovrsne noći na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nove cijene ulaznica su 2.490 dinara za četvrtak, petak i subotu, dok je cijena za nedjelju 2.990 dinara, što je, kako stoji u saopštenju, popust od čak 40 odsto u odnosu na punu cijenu.

Do Exit festivala ostalo je nepunih sedam nedjelja, a već je popunjeno 70 odsto kapaciteta Festivala koji je na programu od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Prodato je prvih 30.000 ulaznica, što predstavlja novi rekord za ovaj period godine”, kaže se u saopštenju Exit tima i poručuju svima koji žele da dođu do kompleta ulaznice za Exit po najpovoljnijoj ceni, da požure, jer “od strane fanova omiljena akcija “4+1” takođe beleži porast u odnosu na prethodne godine”.

Sudeći prema dosada prodatim ulaznicama, u Exitu ističu, da se može procijeniti da će i ovog ljeta u Novi Sad i Srbiju dolaziti posjetioci sa svih kontinenata, iz više od 60 zemalja svijeta, a tu su već tradicionalno prisutne i neke od najudaljenijih destinacija poput Japana, Brazila, Novog Zelanda, Australije i Kine, te gotovo svih zemalja Evrope.

“Tradicionalno prednjače gosti iz Velike Britanije i Holandije, a porast prodaje bilježi se u Rusiji, Grčkoj i Turskoj, dok i Francuska i Španija polako ali sigurno povećavaju interesovanje za Exit.

Posebno interesovanje prirodno vlada u susjednim zemljama, gde prednjače Hrvatska, BiH i Bugarska, u stopu ih prate Rumunija, Mađarska i Bugarska”, kaže se u saopštenju i dodaje da se ove godine očekuje i prvi veći broj gostiju iz Austrije.

Nastupe na ovogodišnjem Exit i Sea Dance festivalu već su potvrdili David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vachines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set.

Takođe, svoje učešće su potvrdili Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Paradise Lost, DJ Hype, Andy C, Moritz von Oswald, Antigone, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle i brojni drugi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *