Grawe osiguranje: Podignuti svijest građana o važnosti životnog osiguranja

Dodajte komentar

Grawe osiguranje juče je proslavilo svoju slavu Sv. Vasilije Ostroški. U neformalnom druženju i prijatnoj atmosferi sa svojim kolegama iz drugih osiguravajućih kuća i ostalim brojnim gostima razmijenili su mišljenja o dosadašnjem radu, ali su se, kako su istakli, rodile i neke nove ideje, a jedna od njih i je podizanje svijesti crnogorskih građana o važnosti životnog osiguranja.

Grawe osiguranje je tokom proteklih 12 godina zaključilo 25 hiljada ugovora o osiguranju života, što je naša prvenstvena djelatnost. Najveće prednosti ogledaju se u kvalitetu proizvoda koji nudimo i sigurnoj politici ulaganja. Na taj način brinemo o budućnosti sadašnjih i budućih kljenata, radeći u njihovom najboljem intresu” , kazala je izvršna direktorica te kompanije, Maja Pavličić.

Kako ističe, u prethodnom periodu na tržištu su uspjeli da zadrže lidersku poziciju u sektoru osiguranja života, u ovom trenutku sa preko 36 odsto tržišnog udjela i sa fakturisanom premijom od skoro pet miliona eura.

Pokazatelji poslovanja govore da smo radili na efikasnosti, a njihov pozitivan trend svjedoči o snažnom timu koji postavlja i dostiže postavljene ciljeve. Godišnji bilans je najbolji pokazatelj zadovoljstva klijenata proizvodima i uslugama Grawe osiguranja. Istovremeno, to je i pokazatelj profesionalizma i predusretljivosti našeg tima“, dodala je Pavličić.

Tokom tekuće godine, u planu je uvođenje novih proizvoda iz oblasti životnog osiguranja – za doživljenje, sa posebnim akcentom na štednju, Smart i Kids, kao i rentnog osiguranja.

Vjerujemo da će se trend razvoja osiguranja života u Crnoj Gori održati i da će među građanima biti sve više korisnika ovog proizvoda. Sve više njih je upoznato sa značajem i važnošću osiguranja života, što pokazuju i podaci Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore, o broju novih osiguranika. Nama je to najbolji pokazatelj da smo prepoznali potrebe građana i da rad na edukaciji populacije i nakon više od decenije poslovanja u Crnoj Gori ostaje glavni prioritet”, kazala je izvršna direktorica Grawe osiguranja.

Iz kompanije Grawe savjetuju osiguranje života u svakom trenutku, bez obzira na trenutne okolnosti, jer je to “sigurno ulaganje u svoju i budućnost svoje djece”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *