Prijavite za Telenor forum mladih 2016.

Dodajte komentar

Telenor poziva mlade ljude da se prijave za učešće na četvrtom Telenor Forumu mladih, koji se i ove godine organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

Studenti i diplomci, između 20 i 28 godina, koji imaju ideju kako bi se pitanje koje smatraju društveno značajnim moglo riješiti uz pomoć digitalizacije, mogu da se prijave za učešće. Potrebno je da zainteresovani, uz CV, pošalju i blog na engleskom jeziku o temi koju smatraju relevantnom. Kandidati se mogu prijaviti preko sajta https://www.telenor.com/youthforum/, najkasnije do 15. juna.

Forum se ove godine održava pod sloganom ,,Digitalizacija za mir“ i donosi jedinstvenu razmjenu iskustava sa mladim liderima iz 13 zemalja u kojima Telenor posluje.Telenor će podržati učešće za dva predstavnika iz Crne Gore, a izabrani kandidati će tokom godine raditi na svom projektu u timovima sa kolegama iz Evrope i Azije, na temama koje su značajne za razumijevanje i mir među ljudima.

Forum mladih će početi u decembru u Oslu. Drugo okupljanje učesnike očekuje u Bangkoku u maju 2017, dok će finalni rezultat rada i izazove sa kojima su se suočavali predstaviti na završnoj digitalnoj izložbi sljedećeg decembra.

Više informacija o Telenor Forumu mladih dostupno je na sajtu Telenora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *