Najveći izbor kvalitetne radne snage u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Zaposli.ME i ovog proljeća kreće sa akcijom i to kroz projekat ,,Sezonac’’, kroz koji se nudi najveći izbor kvalitetne radne snage za rad u turističkoj sezoni.

Pogodnosti koje poslodavci mogu da bobiju koristeći ovaj servis se ogledaju kroz nekoliko konkretnih tačaka:

  • Kvalitet usluge i platform – naš tim odgovara na vaš zahtjev u tom trenutku kada nas kontaktirate i u roku od 15 minuta – vaš oglas za slobodno radno mjesto je online i otvoren za prijave!
  • Cijenovna prednost – Do radnika za sezonu putem našeg servisa možete doći već od nevjerovatnih 25eur !
  • Marketinški vizibilitet – Imamo saradnju sa nekoliko crnogorskih najposjećenijih informativnih portala i našu facebook stranicu koja broji 37.000 pratilaca. Objavom oglasa na zaposli.ME, vaš oglas će vidjeti i do 70.000 ljudi u jednom danu, što u velikoj mjeri povećava šansu da se kandidati prijave upravo za vaše slobodno radno mjesto. Na taj način dobijate i vrhunsku reklamu za male novce koje uložite.
  • Obim kandidata – na poslove na portalu zaposli.ME se prijavi u prosjeku 15 kandidata, što znači da ćete i Vi doći do željenog kadra oglašavajući kod nas svoje slobodno radno mjesto
  • Investicija u budućnost – kada jednom prikupite prijave, one vam zauvijek ostaju pohranjene u bazi u sklopu vašeg naloga na našem portalu. Sačuvani kontakti danas mogu biti od velike koristi sjutra.

Nama su poklonili svoje povjerenje neki od najprestižnijih kompanija na tržištu, kako domaćih, tako I velikih međunarodnih korporacija. Mi smo ga opravdali pružanjem profesionalne usluge i zadovoljavanjem potreba poslodavaca kako sezonski, tako i van sezone, a na što smo posebno ponosni  – u svim djelovima Crne Gore. Tako smo uspostavili jaku vezu u povezivanju ponude i tražnje na tržištu rada i fizičkim licima otvorili prostor da nađu ili promijene trenutni posao, a poslodavcima da dođu do najboljeg raspoloživog kadra koji se nudi – kazali su iz zaposli.ME

Kvalitetno, brzo i efikasno dođite do radne snage za predstojeću sezonu na vrijeme, kako bi mogli da se posvetite ostalim aktivnostima i izazovima koje sezona nosi za sobom. Sezonac putem zaposli.ME kanala – odličan izbor.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *