Program ljetnje prakse u Bild Studiju za studente i diplomce

Dodajte komentar

U cilju osnaživanja studenata, diplomaca i mladih talenata iz Crne Gore, regiona i šire, Bild Studio organizuje program Velike ljetnje prakse, koji traje od 15. juna – 31. avgusta 2016. godine.

Program ljetnje prakse će obuhvatiti stručno osposobljavanje 7 stažista u sljedećim oblastima:

Marketing

  • Social Media stažista
  • Copywriter stažista

Dizajn

  • Grafički i veb dizajner stažista

IT

  • Front-end inžinjer stažista
  • JavaScript inžinjer stažista
  • C# back-end stažista
  • PHP back-end stažista

Praksa u Bild Studiju je besplatna i za učešće u ljetnjoj praksi se mogu prijaviti studenti i diplomci sa svih fakulteta i univerziteta, koji ispunjavaju minimum kvalifikacija koje su navedene u konkursima za oglašene pozicije. Pored mentorstva od strane seniora iz oblasti marketinga, dizajna i informacionih tehnologija, praktikanti će imati priliku da rade na konkretnim projektima u cilju sticanja praktičnog znanja i vještina u oblastima za koje su se prijavili, sa mogućnošću zaposlenja u Bild Studiju nakon uspješno obavljene prakse.
Prethodne programe prakse u Bild Studiju, u sektorima IT-a, Marketinga, Dizajna i Projektnog Menadžmenta, do sada je prošlo 19 kandidata od čega je zaposleno 16 praktikanata koji su uspješno prošli programe obuke.

U ovom trenutku, 6 praktikanata je na programima obuke u Bild Studiju, od čega je 4 na stručnom osposobljavanju preko državnog programa, a 2 na besplatnoj praksi.

Kroz saradnju sa državnim i privatnim fakultetima i univerzitetima organizujemo predavanja i treninge za studente u svim oblastima naše ekspertize, kako bismo pomogli brucošima i studentima u boljem izboru fakulteta i lakšem pronalaženju zaposlenja.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane i kvalifikovane mlade ljude da se prijave za program Velike ljetnje prakse u Bild studiju najkasnije do 01. juna 2016., i pošalju svoj CV uz Preporuku od strane profesora ili bivšeg poslodavca na email: [email protected] – kazali su iz kompanije.

Bild Studio je full-service kreativna agencija sa preko 400 zadovoljnih klijenata i 1000 uspješno realizovanih projekata. Već 6 godina se bavi razvojem različitih softverskih rješenja, a uz to nude usluge marketinga, dizajna, consulting-a i treninga.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *