Imenovani novi generalni direktori u Portonovi rizortu

Dodajte komentar
Massimiliano Zanardi

Azmont Investments imenovao je nove generalne direktore Portonovi rizorta. Massimiliano Zanardi (Masimilijano Zanardi) kao generalni direktor One&Only Portonovi u Crnoj Gori, od sada će biti u Crnoj Gori i zadužen za sveukupno iskustvo gostiju u rizortu, ali i kreiranje tima i uopšte funkcionisanje One&Only Portonovi.

Sa pozicije generalnog direktora istanbulskog Ritz-Carltona, Zanardi se priključuje One&Only timu donoseći dvadesetogodišnje iskustvo u luksuznom ugostiteljstvu. Tokom rada, pomogao je da ovaj prestižni hotel zauzme prvo mjesto kao Hewitt’s Best Employer (Turska) ali i dobije najbolje ocjene od strane Gallup-a i to na internacionalnom nivou u svojoj grupi.

Ovo podrazumijeva lokacije koje se nalaze pod menadžmentom The Ritz-Carltona kao što su The Ritz-Carlton Powerscourt, Irska; Hotel Arts Barcelona; i The Penha Longa Hotel & Golf Resort Sintra, Portugal.

– Pored operativne ekspertize, Zanardi sa sobom donosi i znanje i iskustvo 10 pred-otvaranja, vlada tranzicionim menadžmentom kao i razvojem novih biznis inicijativa postavljanjem operativnih standarda. Karijeru je počeo u F&B oblasti i time stekao sada već dvodecenijsku karijeru. Jake osnove i poznavanje F&B oblasti, decenije provedene u luksuznom ugostiteljstvu i uključenost u brojna pred-otvaranja osiguraće da uspješno vodi i nadgleda period pred
nama i pripreme za otvaranje crnogorskog One&Only Portonovi – saopšteno je izu kompanije.

Michael Posch (Majkl Poš), kao generalni direktor kompanije Portonovi Resort Management Company, takođe dolazi u Crnu Goru i biće odgovoran za razvoj i implementaciju strategije, kreiranje tima i uopšte funkcionisanje visoko-luksuznog Portonovi rizorta koji je u nastanku i čije otvaranje se očekuje u 2017. godini. Posch ima dvadeset četiri godine iskustva u ugostiteljstvu, a pridružuje se timu nakon uspješne karijere u hotelu Regent Porto Montenegro, gdje je radio u fazi pred-otvaranje istog ali i bilježi uspješno otvaranje kao generalni direktor.

– Nekoliko nagrada je dobio tokom prve godine nakon otvaranja, a među njima je World Luxury Hotel Award 2015. Iz F&B oblasti preko prodaje do operacija, Posch je dokazao svoje umijeće rada u luksuznim hotelima. Nakon završetka studija za menadžment u turizmu u Austriji, počeci karijere gospodina Poscha se vezuju za najpoznatije svjetske grupacije u ovoj industriji – Hilton hoteli. Bio je uključen u otvaranje Festival Center, dijela Estrel hotela u Berlinu koji je najveći evropski konvencioni, zabavni i hotelski centar. Kao dio tima Intercontinental Hotels grupacije, bio je zadužen za obnavljanje cijelog jednog sprata koji je postao novi konvencioni dio, a nadgledao je i prodaju u njihovom hotelu u Minhenu -akazali su iz kompanije-

Menadžerske i prodajne vještine Posch je dokazao kao dio berlinskog Estrel hotela, na poziciji direktora prodaje, kao i tokom rada u berlinskom Leonardo Royal hotelu za koje je radio otvaranje i nastavio rad kao generalni direktor. Bio je zadužen za menadžment hotela, prodajno i strateško pozicioniranje hotela i konferencijskih servisa kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *