SGBM: Izvučen dobitnik nagrade Citroen C4 Cactus

Dobitnik nagradne igre Visa karticom plati da se isplati Societe Generale banke Montenegro je Boško Zeković iz Podgorice. Njemu će biti uručeni ključevi automobila Citroena C4 Cactus.

Ime dobitnika izvučeno je u jutarnjem programu Televizije Crne Gore. Riječ je o nagradnoj igri koja je trajala od 1. marta do 30. aprila 2016. U igri su bili svi korisnici Visa kartica Societe Generale banke Montenegro, izuzev VISA Business kartice, koji su obavili najmanje pet transakcija na POS terminalima ili internetu. Na svakih pet transakcija njihova šansa za dobijanje nagrade se povećavala.

Korisnici beskontaktnih VISA payWave kartica, nove ponude Banke, bili su u igri samim posjedovanjem kartice. Riječ je o jednostavnom i brzom načinu plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN-a, za sve iznose ispod 15€. Dovoljno je primaći karticu blizu POS terminala koji podržava beskontaktno plaćanje i transakcija je završena u roku od nekoliko sekundi. U nagradnoj igri, za korisnike beskontaktnih VISA payWave kartica šansa se, takođe, povećavala na svakih pet transakcija. Visa kartice sa beskontakntom opcijom se mogu dobiti sa reizdavanjem.

Societe Generale banka Montenegro nastoji da prati moderne trendove bankarskih tehnologija. U svojoj ponudi nedavno je uvrstila i beskontaktne stikere za korisnike MasterCard Debit i MasteCard Debit Gold kartica. Stikeri pružaju jednaku mogućnost beskontaktnog plaćanja kao i beskontaktna kartica, ali samo na POS aparatima. Kartice sa beskontaktnom opcijom i stikeri omogućavaju brzu i efikasnu transakciju, koja odgovara i kljentima i trgovcima – navode iz banke.

Check Also

Cijene usluga na primorju biće skuplje i do 30 odsto

Ljetnja turistička sezona je na pragu, a domaći turistički poslenici se već suočavaju sa problemima …

Leave a Reply

Your email address will not be published.