Regent na stranama britanskog magazina: Glamurozna Crna Gora

Luksuzni hotel Regent Porto Montenegro našao se na stranama junskog izdanja britanskog Sunday Times Travel Magazine, u autorskom članku novinara Adriana Marbija pod nazivom “Glamurozna Crna Gora“. 

Tekst pisan u formi višednevne agende sadrži mnoštvo preporuka gdje odsjesti, šta vidjeti i isprobati, a otpočinje rečenicom “Ova sunčana balkanska ljepotica, ima kvalitete prave zvijezde – po povoljnim cijenama“.

Adrijan Marbi osvrnuo se na veliki broj prepoznatljivih crnogorskih turističkih atrakcija, među kojima se našao i hotel Regent Porto Montenegro, ali i jedinstven enterijer Regentovog Library Bar-a.

Ponuda crnogorskog primorja predstavljena je na interesantan a jednostavan način, što će u velikoj mjeri doprinijeti popularizaciji Crne Gore kao ljetnje odmor destinacije na britanskom tržištu.

Sunday Times Travel Magazine izlazi jednom mjesečno i jedan je od najrenomiranijih izdanja posvećenih putovanjima u Velikoj Britaniji. Više od 67.000 primjeraka ovog mjesečnika nađe svoj put do ljubitelja putovanja u stalnoj potrazi za novim destinacijama.

Izvor: CdM

Check Also

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost II pod pokroviteljstvom Agencije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *