Hit na eBay-u: Tegla sa kišom koja je padala na dan kada je umro Prins

Dodajte komentar

Ikone svjetske scene postaju očigledno još veći fenomen nakon iznenadne smrti, a od toga svi pokušavaju da profitiraju. Pregledi pesama i snimaka na internetu dostižu nezapamćene visine, pojavljuju se glasine i pikanterije iz života preminulih koje niko do tada nije znao, a profili društvenih mreža preplavljeni su fotografijama pokojnika.

To su sve igre velikih brojeva i od toga najviše profitiraju ’veliki igrači’. Ipak, izgleda da su i ’obični smrtnici’ počeli da pronalaze svoje mjesto pod suncem, te su i sami ušli na veliko svjetsko tržište ito ni manje, ni više nego putem eBay-a.

Među najorginalnijim ’proizvodima’ našla se i tegla u kojoj je, kako se navodi u opisu, kiša koja je padala na dan kada je umro legendarni pjevač Prins. Njegova smrt potresla je široku javnost ali nije dala omesti ovog kreativnog prodavca.

save

Tegla je, naravno, nazvana Purple Rain. Prodavać pod imenom ’ dancingdave04’ naveo je da je kišnica sakupljena ispred studija u kojem je pjevač umro. Iako, prema vremenskoj prognozi, u Mineapolisu nije padala kiša tog dana, navodi Metro.

Početna cijena bila je nevjerovatnih 100 dolara!

Bizlife.rs

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *