Porasli prihodi Telenora

Dodajte komentar

Prihod Telenora za područje Crne Gore i Srbije u prvom kvartalu ove godine iznosio je 952 miliona norveških kruna, što je 11,6 odsto više u odnosu na isti prošlogodišnji period.Izvršni direktor Telenora Crna Gora Sandra Štajner kazala je da je ekonomsko okruženje u Crnoj Gori i dalje puno izazova, a na telekomunikaciono tržište uticao je i pad domaćih cijena terminacije početkom godine.

Takođe, još se suočavamo sa nepredvidivom poslovnom klimom i zato nastavljamo da se zalažemo za transparentnan i stabilan pravni okvir, koji će imati stimulišući uticaj na cjelokupnu telekomunikacionu industriju”, navela je ona.

Kako je dodala, u Telenoru,uprkos tim eksternim faktorima i intenzivnoj konkurenciji na tržištu ostaju usredsrijeđeni na jačanje liderske pozicije i održavanje stabilnog nivoa profitabilnosti, prenosi Mina business.

Unaprijeđenjem 4G mreže i širenjem portfolija usluga, ostajemo u potpunosti posvećeni pružanju servisa vrhunskog kvaliteta zajedno sa brzim mobilnim internetom, koji donose besprekorno korisničko iskustvo”, zaključila je Štajner.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *