Porasli prihodi Telenora

Prihod Telenora za područje Crne Gore i Srbije u prvom kvartalu ove godine iznosio je 952 miliona norveških kruna, što je 11,6 odsto više u odnosu na isti prošlogodišnji period.Izvršni direktor Telenora Crna Gora Sandra Štajner kazala je da je ekonomsko okruženje u Crnoj Gori i dalje puno izazova, a na telekomunikaciono tržište uticao je i pad domaćih cijena terminacije početkom godine.

Takođe, još se suočavamo sa nepredvidivom poslovnom klimom i zato nastavljamo da se zalažemo za transparentnan i stabilan pravni okvir, koji će imati stimulišući uticaj na cjelokupnu telekomunikacionu industriju”, navela je ona.

Kako je dodala, u Telenoru,uprkos tim eksternim faktorima i intenzivnoj konkurenciji na tržištu ostaju usredsrijeđeni na jačanje liderske pozicije i održavanje stabilnog nivoa profitabilnosti, prenosi Mina business.

Unaprijeđenjem 4G mreže i širenjem portfolija usluga, ostajemo u potpunosti posvećeni pružanju servisa vrhunskog kvaliteta zajedno sa brzim mobilnim internetom, koji donose besprekorno korisničko iskustvo”, zaključila je Štajner.

Check Also

Otvoren novi i savremeni Data Centar Crnogorskog Telekoma

Novi Data Centar Crnogorskog Telekoma, koji nudi najsavremenija rješenja kada je riječ o čuvanju podataka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *