Damjanović ministar finansija?

Dodajte komentar

Poslanik SNP Aleksandar Damjanović kazao je Pobjedi da sa njim do sada niko zvanično nije razgovarao oko preuzimanja funkcije ministra finansija u Vladi izbornog povjerenja.Mediji su protekle nedjelje objavljivali, pozivajući se na nezvanične izvore iz opozicije i vlasti, da je Damjanović budući ministar finansija.

Zvanične priče o tome nije bilo. Nije bilo ni dogovora oko ostalih stvari koje se tiču leks specijalisa. Nevjerovatno je da se o ovim stvarima spekuliše, a ni sporazum nije potpisan, nije definisano ni zasijedanje parlamenta. Sve to nemamo, a došli smo u situaciju da priča mo ko, gdje, što i kako. Ukoliko se dogovor i postigne, partija treba da donese odluku – kazao je Damjanović, odgovarajući na pitanje da li su tačne informacije koje su objavljene u medijima o „zauzimanju“ ministarske fotelje.

Ukoliko partija eventualno donese odluku o ulasku na političkom nivou u Vladu, nakon toga, pojašnjava Damjanović, slijedi kadrovska procedura unutar partije.

Ukoliko se i taj dio završi, onda možemo da pričamo o ovim stvarima – kazao je Damjanović.

Na pitanje da li je sa njim bilo nezvaničnih razgovora o ministarskoj fotelji, Damjanović je kazao da nezvanični razgovori ne znače ništa.

Moramo se, zbog delikatne situacije u kojoj se nalazi država, ali i ukupne političke situacije, držati samo preciznih i zvaničnih događanja, a njih u ovom dijelu do sada nije bilo – kazao je Damjanović.

Pobjeda

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *