Ryanair za ljeto najavio letove na relaciji Berlin – Podgorica

Dodajte komentar
Najveća Evrospska niskobudžetna avio-kompanija Ryanair će pokrenuti letove na relaciji Berlin – Podgorica a koji bi trebalo da krenu ovog ljeta, prenosi portal kongres-magazine.eu. 

Ova vijest, kako piše ovaj portal, dolazi samo dan nakon što je kompanija najavila da će pokrenuti letove iz glavnog grada njmeačke za Niš. Avioni će saobraćati od Berlina do Podgorice dva puta sedmično i to svakog utorka i subote poslije podne.
Detalje možete pogledati na exyuaviation.com. Nova linija će upotpuniti letove kompanije iz Brisela i Londona. Njemačka je, kako prenosi, Kongres magazin, postala najbrže rastuće tržište pa Ryanair može da ponudi više letova od bilo koje konkurentske kompanije sa berlinskog aerodroma Schonefeld.
Podgorica je do sada bila uspješna destinacija za Ryanair, sobzirom da je to bila prva lowcost kompanija koja je poslovala na crnogorskom tržištu. Otkako je organizovan prvi let kompanija je prevezla preko 100.000 putnika zaključno sa septembrom 2015. Vrlo smo zadovoljni sa poslovanjem iz Podgorice koje i dalje ostaje snažnokazali su nedavno iz kompanije
Od potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa crnogorskom Vladom, Ryanair je pregovarao o letovima iz Tivta ali se planovi nisu ostvariliOd iduće godine planiramo da uvedemo letove iz Londona, Barselone, Stokholma i Milana do Tivta– kazali su iz kompanije.
Prošle nedjelje, Vlada je potvrdila da pregovara sa još jednom niskobudžetnom kompanijom u veži sa letovima iz Italije i Njemačke. Ugovor bi, kako navodi portal, trebalo da bude potpisan uskoro. za ovo ljeto, easyJet je pokrenuo liniju od Mančestera do Tivta. Prošle godine i Wizz Air je potvrdio za portal to EX-YU Aviation News da pregovara o letovima ka našoj zemlji. – Možemo da potvrdimo da smo pregovarali sa Crnom Grom. Međutim, problem su aerodromske takse i pregovori su se otegli– kazao je tada izvršni direktor Wizz Air-a Joseph Varadi.
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *