Kamen temeljac za prvi “One&Only”

Dodajte komentar

Predsjednik Vlade Milo Đukanović i predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investmentsa Ahmet Erentok položili su kamen temeljac za izgradnju prvog “One&Only” rizorta u Evropi, koji će biti sastavni dio Portonovi rizorta u Kumboru.

U temelje budućeg rizorta u Kumboru, Đukanović i Erentok simbolično su postavili kapsulu sa porukama. Prvi “One&Only” u Evropi sa svim sadržajima biće izgrađen na površini od preko 3.500 metara kvadratnih. U prvom “One&only”  kompleksu će biti 550 soba, vila i apartmana, prosječne površine 60 metara kvadratnih.

U okviru ovog odmarališta nalaziće se i velnes cenatar, dvije marine za sidrenje jahti, velika pješčana plaža sa 900 ležaljki i kongresni centar koji može da primi 800 posjetilaca.

Đukanović je istakao odgovoran odnos investitora, koji su za minule četiti godine ispunili sve obaveze u izgradnji kompleksa Porotonovi.

Izuzetna saradnja Azerbejdžana i Crne Gore i kroz projekt Portonovi dodatni je impuls međudržavnoj saradnji“, poručio je Đukanović.

Vrijednost investicije na današnji dan je 650 miliona eura, dok je u Portonovi do sada uloženo 164 miliona eura.

Biće to hotel koji će po sadržaju izdvojiti Crnu Goru na turističkoj mapi svijeta“, poručio je Erentok i dodao da je kompleks u Kumboru, najveći investicioni projekat Azerbejžana, ako se izuzmu ulaganja u energetiku.

RTCG

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *