U petak sajam sezonskog zapošljavanja u Porto Montenegru

Dodajte komentar

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata – Mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 22. aprila, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba od 10 do 16 sati.Dan otvorenih vrata namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom. Svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima kompanije za pozicije sektora marine, izgradnje, prodaje, tehničke podrške i održavanja, domaćinstva, maloprodaje, FOH sektora, bazena Lido i Regent hotela, te da sebe kroz direktnu konverzaciju predstave na najbolji mogući način”, kazao je PR menadžer Danilo Kalezić.

Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu štampanu biografiju na engleskom jeziku u par primjeraka, ali i da posjeduju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje su predmet njihovog interesovanja.

Prošlogodišnji sajam sezonskog zapošljavanja izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je 190 sezonaca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *