IRF: Seminar edukativnog karakltera za visokoškolce “Možeš i ti”

Dodajte komentar

Invesiciono razvojni fond će u organizaciji sa opštinom Tivat i Fakultetom za mediteranske poslovne studije održati seminar edukativnog karakltera za visokoškolce “Možeš i ti”, u utorak 19.04.2016. godine u multimedijalnoj skupštinskoj sali Opštine Tivat, sa početkom u 11 h.

Prisutnim visokoškolcima obratiće se predsjednik Odbora direktora IRF-a dr Zoran Vukčević i predsjednik Opštine Tivat, Ivan Novosel. IRF je objavljivanjem Programa finansijske podrške za 2016. godinu, otvorio novu beskamatnu kreditnu liniju usmjerenu k a nezaposlenim licima, visokoškolcima tj. budućim privrednicima i poljoprivrednim proizvođačima, odnosno svim onim zainteresovanim da pokrenu i razviju sopstveni biznis.

– Veliko interesovanje visokoškolaca za finansijsku podršku, po ovom programu kreditiranja, je dodatno podstaklo IRF da na teritoriji Crne Gore organizuje edukativne seminare za ovu ciljnu grupu pod sloganom “Možeš i ti” i na taj način ih dodatno informiše o proceduri osnivanja preduzeća, načinu apliciranja za kreditna sredstva kod IRF-a, prijedlozima održivih biznis ideja na osnovu primjera i iskustava uzornih i uspješnih crnogorskih privrednika i o najčešćim greškama pri osnivanju startup kompanija i time ih ohrabri u otpočinjanu sopstvenog biznisa – kazali su iz IRF-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *