Telekom: U ponudi novi MAX postpaid paketi

Dodajte komentar
Crnogorski Telekom pripremio je Max pakete za postpaid korisnike, koji nude pozive i poruke ka svim mrežama, neograničene pozive u mreži i brz internet.

Neograničeni pozivi u mreži i internet po maksimalnoj brzini, prednosti su koje novi Max paketi nude našim korisnicima, pored velikog broja uključenih minuta i sms-ova ka svim mrežama. Tako u paketu Max 2.0 nudimo 200 minuta i SMS-ova ka svim mrežama, neograničene pozive u mreži i 2 GB interneta, po cijeni od 15,90 eura. Poštujući želje korisnika, prilagodili smo naše nove pakete najboljem korisičkom iskustvu, tako se nakon potrošenog interneta, brzina ne smanjuje, već se nudi mogućnost surfovanja po najvećoj brzini uz do petnaest puta niže cijene megabajta. Takođe, ukoliko korisnik želi više, može da aktivira internet opcije sa dodatnim gigabajtima po punoj brzini“, saopšteno je iz Telekoma.

Za potpunu zaštitu od internet troškova moguće je aktivirati opciju za limit internet potrošnje, kojom se blokira dalji pristup internetu.

Prednost novih Max tarifa je upravo sloboda i brojne mogućnosti koje nudimo korisniku u samostalnom kreiranju paketa, kako bi ostvario najbolje iskustvo, uz maksimalne brzine interneta“, navedeno je u saopštenju.

Moguće su i dodatne varijacije u odabiru usluga, koje korisniku omogućavaju da napravi svoju opciju i pojača Max tarifu, uz: 100 dodatnih minuta ili 1000 sms-ova ka svim mrežama u Crnoj Gori (po cijeni od 3,90 eura mjesečno), ili da aktivira omiljeni broj (za 0,90 eura mjesečno).

Pored toga, Telekom nudi i povoljnosti u romingu.

Korisnici novih Max tarifa mogu aktivirati popularnu uslugu Moj svijet, koja omogućava besplatne dolazne pozive iz svih mreža u Crnoj Gori u 17 zemalja i jedinstvene cijene odlaznih poziva i SMS-a. Takođe, povoljnosti nudimo i svim našim korisnicima koji tokom boravkom u Srbiji korsite VIP mrežu uz besplatne dolazne pozive iz Crne Gore (nezavisno od paketa)”, stoji u saopštenju.

Nove Max postpaid pakete Telekom nudi u godini kada slavi 10 godina “T” brenda u Crnoj Gori.

“Max postpaid paketi su dostupni za sva fizička lica, pozivom na broj 1500, u T-Centrima i na našem sajtu www.telekom.me gdje možete dobiti i sve detalje o našim novim paketima“, kažu u Telekomu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *