Na ovim web portalima možete pronaći dobro plaćene poslove

Dodajte komentar
Američki portal “Huffington Post” donosi priču o internet portalima putem kojih je moguće doći do dobro plaćenih poslova. Ovaj portal navodi da internet portali koji prate tržište rada i poslovne prilike mogu biti dobar način za pronalazak ne samo bilo kakvog posla nego i dobro plaćenog posla, prenosi agencija Anadolija.

Osim toga, portali mogu biti dobar način da osobe stupe u kontakt sa mnogim velikim i poznatim kompanijama koje im mogu pomoći oko pronalaska posla.

Određeni portali mogu zainteresovanima ponuditi brze, tačne i konkretne informacije u vezi sa prilikama za radno mjesto.

Agencija “GOBankingRates” je odabrala pet portala koji su najbolji za pronalazak dobro plaćenog posla.

Prema ovoj agenciji, najbolji portal je “100KJobFinder.com” koji je fokusiran na 50 različitih vrsta poslova koji godišnje nude prosječnu platu od 80.000 dolara.

Sljedeći portal je “MyPlan” koji nudi širok spektar mogućnosti za pronalazak posla i izgradnju karijere. Na ovom portalu se nalazi i lista sa 300 najbolje plaćenih poslova.

Treći portal je “The Ladders” koji koristi preko osam miliona profesionalaca i oko 95.000 kompanija iz svih krajeva svijeta.

Među najboljim portalima je i “Glassdoor” koji korisnicima nudi mogućnost da traže na miliona dostupnih poslova u svijetu.

Na petom mjestu je portal “LinkedIn”, najveća društvena mreža za biznis u svijetu. Na ovom portalu se nude brojni savjeti i preporuke za izgradnju i razvoj karijere.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *