Prijavite se za prvi “Master Class on Inspirational Leadership”

Dodajte komentar

U petak, 8. aprila 2016. u hotelu Ramada će se održatiprvi master class u organizaciji BePositive-a. Trening pod nazivom ‘Master Class on Inspirational Leadership’ će održati gospodin Christopher Start, nekadašnji potpredsjednik kompanije Procter & Gamble (kompanija P&G ima oko 127.000 zaposlenih u preko 140 zemalja svijeta), a sada biznis konsultant, executive coach i predavač na poslovnim školama u Briselu, koji ima klijente iz čitavog svijeta.

‘Master Class on Inspirational Leadership’ trening je namijenjen iskusnim menadžerima, izvršnim direktorima, liderima, kao i ljudima na drugim vodećim pozicijama u biznisu. Glavno pitanje na koje će se gospodin Start fokusirati je ‘Šta, kao lider, možete da uradite drugačije da bi vaša organizacija iskoristila svoj pun potencijal?‘ Trening će Vam omogućiti da na pravi način procijenite svoje liderske sposobnosti i uočite prosto za poboljšanje, kao i da uskladite kulturu svoje organizacije sa strateškim ciljevima.

– Gospodin Start će vam kroz interaktivno i inovativno predavanje i prezentaciju predstaviti suštinu inspiracionog liderstva i predstaviti Vam najnovije procese za poboljšanje performansi Vaše organizacije. Takođe, gospodin Start će predstaviti tehnike liderstva i vođenja organizacije sa vizijom i samopouzdanjem – saopštili su organizatori.

‘Master Class on Inspirational Leadership’ trening će biti održan u petak, 8. aprila 2016. od 10 do 16h u hotelu Ramada u Podgorici. Kompletan trening će biti održan na engleskom jeziku. Cijena učestvovanja na treningu je 129€ sa PDV-om.

Kontakt za prijave je [email protected] ili tel. +38268259927

master klas pozivnica

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *