Donacija CKB-a OŠ “Njegoš” na Cetinju

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka donirala je OŠ “Njegoš” na Cetinju projektor i projektno platno u cilju unapređenja izvođenja nastavnog programa.

CKB kao društveno odgovorna institucija je primjer kako moderna finansijska institucija može da doprinese društvenom i ekonomskom razvoju crnogorskog duštva. Naš cilj je da kreiramo dugoročne vrijednosti, kako za naše klijente, tako i za društvo i ambijent u kome poslujemo. U tom smislu naša banka je finansirala brojne projekte u zdravstvu, školstvu i kulturi Cetinja. Ovog puta smo prvoj školi u Crnoj Gori, OŠ „Njegoš“ Cetinje, staroj 180 godina, dodijelili opremu neophodnu za poboljšanje kvaliteta nastave“, izjavila je Jelisaveta Zorić, rukovodilac poslovne jedinice CKB na Cetinju.

Novka Milošević, direktorica OŠ “Njegoš” na Cetinju se, u ime učenika i nastavnika, zahvalila na vrijednoj donaciji.

Tokom redovne nastave, uglednih i oglednih časova koriste se nove savremene metode predavanja, a bez tehničke opremljenosti to je otežano. Ovom vašom donacijom umnogome će se poboljšati kvalitet nastavnog procesa. Nadam se da će i druge institucije, podstaknute vaših lijepim gestom, sličnim donacijama doprinijeti poboljšanju rada škola“, izjavila je direktorka Milošević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *