Poslali ste poruku na pogrešan broj? Ovako ćete je “vratiti”

Postoji li neko ko barem jednom nije poslao poruku na pogrešan broj, pa zažalio? Pogotovo ako je poruka takva da nikako ne bi smjela da je vidi osoba kojoj ste je greškom poslali? Sada postoji aplikacija koja bi mogla da vam “spase život”.

“Privates” je naime aplikacija koja je prvenstveno osmišljena kako bi osigurala sigurne razgovore u koje je gotovo nemoguće “provaliti”, ali ono što je korisnike najviše oduševilo je mogućnost momentalnog “povlačenja” već poslate poruke.

Da biste je izbrisali, poruka mora biti nepročitana, ali tih nekoliko trenutaka koliko je primaocu potrebno da je otvori mnogima će biti dovoljno da stignu da se predomisle i spasu stvar.

Aplikacija je besplatna, ali za sada dostupna samo u iOS sistemu, što znači da će vlasnici pametnih telefona na Androidu morati još neko vrijeme da paze šta i kome šalju.

Za one koji možda ne znaju, na Viberu je to moguće uraditi bez ikakve dodatne aplikacije, dovoljno je da malo duže zadržite prst na “spornoj” poruci, pojaviće vam se opcije, među kojima i ona “Izbriši za sve”… Kliknete i poruka će automatski biti izbrisana i iz razgovora…

Check Also

Nakon kupovine Sberbank u Srbiji, Miodrag Kostić povećava udio u Addiko banci

Iako je kontinuirana kriza u posljednje tri godine mnoge stajala zatvaranja firmi, nema sumnje da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.