CRBC Dani Karijere u Podgorici od 13. do 15. aprila

Dodajte komentar

Poslovna platforma prekoveze.me i studentska organizacija AIESEC će pod pokroviteljstvom Glavnog grada, od 13. do 15. aprila realizovati projekat CRBC Dani karijere. Cilj održavanja projekta je približavanje građana tržištu rada, neformalna edukacija i obezbijeđivanje velikog broja poslova i prilika za praksu.

Generalni sponzor projekta je kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC), u Crnoj Gori angažovana na izgradnji autoputa. Projekat se sastoji od Youth To Business Foruma za studente, Telenor Business Workshop poslovnih treninga i Career Ways sajma poslova i praksi.

“Zadovoljstvo je raditi na realizaciji ovakvog projekta, jer nailazimo na podršku velikog broja kompanija i institucija iz čega proizilaze brojne kvalitetne prilike za građane Crne Gore. Projektom ćemo povezati građane kao učesnike i posjetioce, sa predstavnicima javnog i biznis sektora, a sve u cilju unaprijeđenja konkurentnosti, zapošljavanja i obezbijeđivanja prilika za profesionalnu praksu. Naročito smo ponosni na činjenicu da će na Sajmu biti ponuđeno preko 700 poslova i praksi.” – saopštili su organizatori projekta.

Youth to Business je AIESEC-ov Forum koji okuplja mlade talente i najuspješnije predstavnike biznisa u Crnoj Gori, sa ciljem njihovog povezivanja kroz dinamično konferencijsko okruženje. Pokrovitelj događaja je Univerzitet Crne Gore. Forum će se održati 13. aprila u Hotelu Ramada u Podgorici, a broj delegata ograničen je na 100. Svi zainteresovani studenti mogu se od danas prijaviti na linku.

Telenor Business Workshop je praktični segment projekta, koji će kroz različite radionice omogućiti učesnicima sticanje vještina neophodnih za napredovanje na profesionalnom i privatnom planu. Treninzi čiji je pokrovitelj kompanija Telenor će biti održani 14. aprila u galeriji poslovnog centra The Capital Plaza, a prijave su moguće do 7. aprila na linku. Broj mjesta je ograničen na 20 učesnika po treningu.

Career Ways je najveći sajam poslova i praksi u Crnoj Gori, koji ove godine bilježi jubilarnih deset godina postojanja. Ovogodišnji sajam donosi do sada najširu ponudu poslova i praksi, kao i sezonskih poslova u oblasti turizma i ugostiteljstva. Na sajmu će biti predstavljeno preko 700 otvorenih radnih mjesta i praksi, a među kompanijama koje će se predstaviti su CRBC, Telenor, Azmont Investments, Coca Cola Hellenic, Alter Modus, Lovćen osiguranje, Budvanska Rivijera i mnoge druge. Pored renomiranih kompanija, prilike za obavljanje prakse predstaviće preko dvadeset organa državne uprave. Na sajmu će takođe biti otvoren veliki broj poslova sezonskog karaktera. Sajam se održava 15. aprila u poslovnom centru The Capital Plaza.

Sve informacije o projektu mogu se naći na zvaničnom veb sajtu www.danikarijere.me i nalozima Dana Karijere na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *