Uspješna poslovna 2015. godina za Grawe osiguranje

GRAWE osiguranje a.d. predstavilo je rezultate poslovanja još jedne u nizu uspješnih poslovnih godina tokom dvanaest godina poslovanja u Crnoj Gori.

Bilansna suma na kraju 2015. godine iznosila je 34.661.470,06 EUR i realno je uvećana za 10,73% u odnosu na 2014. godinu. Pokazatelj stabilnosti i sigurnosti Društva su i tehničke rezerve od 23.026.779,13 EUR i one su uvećane za 14,69 % u odnosu na prethodnu godinu. Finansijska ulaganja na kraju 2015-te godine iznosila su 31.672.866,34 EUR. Bruto dobit za 2015. godinu kao pokazatelj kvaliteta poslovanja iznosi 1.601.213,85 EUR. Tako se GRAWE osiguranje i dalje pozicionira kao lider na tržištu životnih osiguranja sa učešćem od  38.52%, a samo u 2015 godini zaključeno je 1.033 nova ugovora.

– „Pokazatelji poslovanja govore da smo radili na efikasnosti, a njihov pozitivan trend svjedoči o snažnom timu koji postavlja i dostiže postavljene ciljeve. Na osnovu bilansne sume i iznosa tehničkih rezervi vidi se stabilnost i sigurnost GRAWE osiguranja, dok cjelokupan rast u brojkama dokazuje poboljšanje kvaliteta usluga i načina rada. Godišnji bilans je najbolji pokazatelj zadovoljstva klijenata proizvodima i uslugama GRAWE osiguranja. Istovremeno, to je i pokazatelj profesionalizma i predusretljivosti našeg tima. Sigurni i stabilni nastavljamo sa strategijom dugoročnog ostajanja na tržištu, širimo ponudu proizvoda i nastavljamo da zapošljavamo nove kadrove svjesni odgovornosti koju nosimo za zajednicu i pojedinca.“, istakla je Maja Pavličić, izvršni direktor GRAWE osiguranja.

Tokom tekuće godine, u planu je uvođenje novih proizvoda iz oblasti životnog osiguranja – za doživljenje, sa posebnim akcentom na štednju, Smart i Kids, kao i rentnog osiguranja.

Check Also

Održana konferencija “Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”

Konferencija ,,Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”, bila je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.