Global Finance: Intesa najbolja banka u Srbiji

Dodajte komentar

Međunarodni finansijski magazin Global Finance dodijelio je Banca Intesa drugu uzastopnu nagradu za „Najbolju banku u Srbiji“. Prilikom izbora za „Najbolje banke svijeta“ u 2016. godini, urednici časopisa rukovodili su se nizom kriterijuma, uključujući rast aktive, inovacije u proizvodima, kvalitet usluge, kao i konkurentnu cjenovnu politiku, uzimajući pritom u obzir i mišljenje finansijskih analitičara, bankarskih konsultanata i rukovodilaca kompanija.

Prema riječima uredništva, magazin Global Finance, sa sjedištem u Njujorku i kancelarijama u Londonu i Milanu, ukazuje nagrade bankama širom svijeta koje sa najvećim uspjehom prate potrebe svojih klijenata i demonstriraju najviši stepen posvećenosti tržištima na kojima posluju i pored neizvesnih poslovnih okolnosti sa kojima se suočavaju.

Banca Intesa već devet godina zauzima vodeću tržišnu poziciju u bankarskom sektoru Srbije mjereno svim ključnim parametrima uspješnosti poslovanja – ukupnoj aktivi, kapitalu, kreditima i depozitima. Banca Intesa posluje sa 1,55 miliona klijenata i prednjači na tržištu i u segmentu platnog prometa, kao i kartičarstva sa 1,4 miliona izdatih platnih kartica. Pored toga, banka ima i najrazvijeniju mrežu POS terminala i bankomata u Srbiji, kao i poslovnu mrežu od 170 ekspozitura strateški pozicioniranih širom zemlje.

Bizlife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *