CKB održala predavanje za studente 4. godine Menadžmenta Ekonomskog fakulteta

1 komentar
CKB je za studente 4. godine Menadžmenta Ekonomskog fakulteta organizovala predavanje na temu „Djelatnost i logika poslovanja CKB“. Predavanje za 25 studenata održao izvršni direktor sektora za praćenje usklađenosti poslovanja banke sa propisima i bezbjednost, Milan Sztepanov.

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa organizacijom banke, procesima koji se odvijaju u sektorima, ali i da saznaju o nekim drugim aktivnostima kojima banka posvećuje veliku pažnju kao što su ulaganje u zaposlene kroz organizovanje radionica, timski rad, društveno odgovorne aktivnosti sa fokusom na obrazovanje, zdravstvo i kulturu”, navodi se u saopštenju banke.

Studenti su, kako su kazali, aktivnim učešćem, kroz postavljanje pitanja, iskazali interesovanje, u najvećem dijelu za teme koje se tiču oblasti menadžmenta, za čiju specijalizaciju su se i opredijelili. Najviše pitanja ticalo se tema iz domena društvene odgovornosti i kadrovskog menadžmenta.

Na osnovu komentara studenata po završetku predavanja, moglo se zaključiti da je predavanje kojem su prisustvovali, dijelom, učinilo da i jedan broj onih koji svoju budućnost vide u realnom sektoru, možda promijene odluku i svoju šansu na tržištu rada potraže upravo u nekoj finansijskoj instituciji poput Crnogorske komercijalne banke. Ivan Radević sa Ekonomskog fakulteta u Podgorici zahvalio je domaćinima na prijemu, ali i mogućnosti da iz prve ruke dobiju mnogo korisnih informacija, koje će studentima u sprezi sa znanjima koja stiču na Fakultetu, biti od velike koristi u daljem  profesionalnom usavršavanju“, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Konačno da priznaju da im niko ne razumije logiku poslovanja i da to treba izučavati na fakultetu: Kako za najkrace vrijeme nestati sa tržišta. 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *