Ponuda koja se ne odbija: Smartphone Bluboo Picasso za samo 50 dolara

1 komentar

Od danas, 17. marta pa sve do kraja marta traje akcija u kojoj se Bluboo Picasso može nabaviti za svega 50 dolara. Naravno, postoji i mali trik, a to je da je ova ponuda s tom cijenom dostupna za samo prvih 15 uređaja dnevno, stoga, ukoliko želite ovaj uređaj morate biti relativno brzi.

Što se tiče samog uređaja, Picasso je vrlo atraktivan pametni telefon, lijepog dizajna, tanak svega 6mm. Uređaj ima ekran veličine 5 inča s HD rezolucijom od 1280 x 720, te četverojezgreni procesor 1.3GHz. Da se radi o prilično solidnom uređaju govori i činjenica da Picasso dolazi s 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, dok se za odlične fotke brinu prednja i zadnja kamera obje od 8MP.

Uređaj pogoni Android 5.1 operativni sistem, no iz kompanije najavljuju kako uskoro dolazi i 6.0 verzija. Osim toga, Picasso ima 8 predefinisanih korisničkih interfejsa tako da možete birati ono što vama najviše odgovara, prenosi Zimo.

Možda mali nedostatak jeste što uređaj nema čitač otisaka prstiju, no za tu cijenu to se ni ne može očekivati.

Cijena od 50 dolara je više nego povoljna, a više informacija o samom uređaju te o ovoj ponudi možete pronaći na ovom linku.

 

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *