Prihvatio ponudu kladionice i dobio 92.000 eura

Dodajte komentar

Li Herbert, navijač fudbalskog kluba Lestera koji je trenutno na vodećem mjestu engleske Premijer lige, bogatiji je za 72 hilljade funti (92.000 eura) nakon što je prihvatio ponudu kladionice Ledbroks bets da odustane od svoje opklade.

On se, početkom sezone kladio da će upravo Lester doći do naslova prvaka engleske Premijer lige pri čemu je uložio 50 funti. Kvota za ovu nesvakidašnju ideju bila je 5.000, tako da bi ovaj mladić “zaradio” četvrt miliona funti u slučaju da se dogodi veliko iznenađenje i Lester osvoji trofej.

Uoči kola koje se igralo proteklog vikenda iz kladionice su kontaktirali navijača i ponudili mu 72 hiljade funti da odmah odustane od svoje opklade, što je ovaj i prihvatio.

Uzbuđen sam. Čitao sam novine u subotu ujutru i pomislio da je vrijeme da naplatim svoj tiket prije vremena. Osvojio Lester ligu ili ne, jedva čekam nastavak sezone. Prosto, shvatio sam da nema svrhe biti pohlepan i odlučio sam da uzmem novac sada. Kvote su se stalno mijenjale, a svašta se dešava u prvenstvu, čak i Čelsi na kraju sezone može da se prišunja u prve četiri ekipe. Sada ću sigurno moći da uplatim putovanje u Španiju“, rekao je srećni dobitnik.

B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *