Od Tivta do Londona za 43 eura, letovi dva puta sedmično

Dodajte komentar

Britanska avio-kompanija “Easy Jet” saopštila je juče da će od 16. juna početi da saobraća na liniji London Tivat London. U ovoj kompaniji vjeruju da će tokom ove sezone prevesti čak 19.000 putnika.Iz Tivta za London će se letjeti dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i četvrtkom, a cijene karata u jednom pravcu kreću se već od 43 eura. Karte se od juče mogu rezervisati na sajtu ove kompanije.

Krajem marta “Easy Jet” će uspostaviti i ranije najavljenu liniju iz Mančestera za Tivat. I na ovoj liniji britanska kompanija će saobraćati dva puta sedmično, a planira da preveze 15.000 putnika.

Prema riječima britanskog ambasadora u Crnoj Gori Ijana Vitinga, nove linije “Easy Jeta” će doprinijeti boljoj privrednoj saradnji država. Najveća britanska low cost avio-kompanija “Easy Jet” ima flotu od preko 240 aviona koji lete na više od 780 destinacija i godišnje preveze preko 68 miliona putnika.

Kako je kazala Dženifer Njuman iz mendžmenta “Easy Jeta” relacija London Tivat je 105. destinacija koju ta kompanija nudi britanskom tržištu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *