Američka komora: Program stažiranja za studente

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) sa zadovoljstvom najavljuje šestu generaciju Programa stažiranja za studente završnih godina studija u Crnoj Gori, koji će biti realizovan u periodu od 11. aprila do 11. jula 2016. godine.

Ove godine, 15 kompanija članica i AmCham kancelarija obezbijedile su 28 pozicija za stažiranje. Dodatno, četiri od 28 ponuđenih pozicija biće dodijeljene studentima sa invaliditetom, saopšteno je iz te organizacije.Program stažiranja omogućava studentima da završe tromjesečnu praksu u kompaniji-članici AmCham-a, neposredno prije sticanja diplome. U realizaciji ovog programa, AmCham Montenegro sarađuje sa sva tri univerziteta u Crnoj Gori: Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gorica i Univerzitet Mediteran. Studenti sa sledećih studijskih programa se mogu prijaviti: ekonomija, marketing, pravo, energetika i automatika, elektronika, telekomunikacije i računari, informacione tehnologije, engleski jezik, vizuelne umjetnosti, turizam i političke nauke“, navodi se u saopštenju.

Kompanije – članice AmCham Montenegro, koje će učestovati u ovogodišnjem Programu su:Daily Press Vijesti, Deloitte, Crnogorski Telekom, Represent Communications, Kingscliffe Distribution Montenegro – DHL, Telemont, Univerzitet Mediteran, Čikom, Stratex Development, Gintasmont – Hotel RAMADA, Neregelia, Hotel Regent Porto Montenegro, McCann Podgorica, Telenor, Societe Generale Montenegro. Takođe, ove godine i kancelarija AmCham Montenegro obezbijediće stažiranje za jednog studenta.

Pozivamo studente sledećih fakulteta da nam se pridruže na nekoj od prezentacija Programa stažiranja kako bi saznali više o raspoloživim pozicijama i procesu prijave: Univerzitet Mediteran, PALADA –četvrtak, 10. mart, sa početkom u 10:15h , Univerzitet Crne Gore, zgrada Rektorata  – četvrtak, 10. mart,  sa početkom u 12:00h .Studenti će naknadno biti informisani o datumu prezentacije na Univerzitetu Donja Gorica” piše u saopštenju.

Sve informacije o kriterijumima za prijavu i neophodnoj dokumentaciji, studenti mogu pogledati na veb sajtu www.amcham.me.

Poziv za dostavljanje aplikacija biće otvoren 11. marta, a prijave studenata za učešće u Programu stažiranja treba slati na mail [email protected]  do 12:00h u ponedeljak, 28. marta 2016. godine.

Aplikacije pristigle prije ili nakon isteka roka, kao i nepotpune aplikacije, neće biti razmatrane.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati AmCham kancelariju putem [email protected]ili putem telefona 020 621 328.

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *