UNIQA otvara novo poglavlje u The Capital Plaza centru

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje je 22. februara otvorila novi centar za klijente u atrijumu The Capital Plaza, u čijim prostorijama su 4.marta ugošćeni i predstavnici medija. Tom prilikom su prezentovani rezultati poslovanje u 2015. godini, ali i planovi UNIQA osiguranja u narednom periodu.

Preliminarni rezultati poslovanja kompanije u 2015. godini ukazuju da se trend uspješnog poslovanja nastavlja. Prema podacima, UNIQA osiguranje je i ove godine zauzela drugu poziciju na tržištu osiguranja u Crnoj Gori. Ukupna bruto fakturisana premija UNIQA-e u 2015. godini je iznosila 12.414.805 eura, što predstavlja
16,14% tržišnog učešća. Premija neživotnog osiguranja je iznosila 10.460.447 eura sa tržišnim učešćem od 16,34% na tržištu neživotnih osiguranja, a životnog osiguranja 1.954.358 eura i učešćem od 15,16% na tržištu životnih osiguranja.

UNIQA je u 2015. godini ostvarila ukupan rast premije osiguranja u odnosu na 2014. godinu u gotovo svim oblastima osiguranja:
· osiguranje života 2,85%,
· kasko osiguranje 14,27%,
· osiguranje imovine 54,35%,
· osiguranje od nezgode 16,54%,
· granično osiguranje 12,84%,
· zdravstveno osiguranje 127,35%.

Na taj način UNIQA je ostvarila rast premije osiguranja u ukupnom iznosu od 5,88% što predstavlja
značajan iskorak u razvoju i daje snažan oslonac za buducnost.

Uprkos nepovoljnim ekonomskim kretanjima na mikro i makro nivou, za UNIQA-u Crna Gora uspješno je završena još jedna poslovna godina. I u 2016. nastavljamo da se razvijamo ali i da se i mijenjamo, jer samo na taj način možemo nastaviti da osvajamo povjerenje građana Crne Gore. Pred nama je godina puna poslovnih izazova ali i promjena”, kazala je izvršna direktorica UNIQA osiguranja Nela Belević.

Prateći savremene trendove i osluškujući potrebe svojih klijenata UNIQA osiguranje je donijela odluku da otvori novi centar za klijente. Umjesto u poslovnicama na Starom aerodromu i zgradi Maksim, od 22. februara, UNIQA nastavlja da pruža usluge osiguranja u novoj, moderno opremljenoj poslovnici u ulici Cetinjska 11/1 (Atrijum centra The Capital plaza).

1 UNIQA

Uskoro će UNIQA promijeniti i sjedište svoje uprave, koja će se preseliti u Diplomatskoj kuli “The Capital Plaza”.

Godina, koju započinjemo prelaskom na novoj lokacji, će biti usmjerena na razvoj svih segmenata osiguranja koji garantuju partnerski i proaktivniji odnos sa klijentima. Nova lokacija, novi proizvodi i servisi kao i moderan pristup klijentima uz korišćenje prednosti razvoja tehnologija samo su dio novog poglavlja UNIQA osiguranja”, saopštila je Belević.

prijava stete

Kada su u pitanju prodajne kampanje UNIQA osiguranja, trenutno je aktuelna kampanja namijenjena malim i srednjim preduzećima, u okviru koje UNIQA nudi veliki broj povoljnosti.

Za vrijeme trajanja kampanje (do 30.aprila), uz paket osiguranja imovine i zaposlenih mogu se ostvariti popusti do čak 30%. Pored toga, pripremili smo posebne benefite za zaposlene u vidu loyalty kartice kojom osigurani zaposleni mogu ostvariti i dodatne povoljnosti u UNIQA osiguranju ali i popuste kod naših MedUNIQA partnera širom Crne Gore.”, saopštili su iz kompanije i dodaju kako će nastojati da u 2016. obogati svoj proizvodni porfelj, a jedna od novina u ponuda biće i osiguranje od odgovornosti u okviru ljekarske djelatnosti.

Početkom godine je pokrenut najveći investicioni projekat u istoriji UNIQA grupacije. U sklopu projekta, vrijednosti 500 miliona eura, UNIQA će uložiti značajna sredstva u redefinisanje poslovnog modela, dalja ulaganja u ljudske resurse i neophodnu modernizaciju informacionih sistema.

Na taj način ćemo nastaviti putanju ambicioznog rasta i doći značajno bliže ostvarenju zadatih ciljeva. Samo oni koji ulažu sada, mogu aktivno da oblikuju budućnost”,  zaključuje izvršna direktorica UNIQA osiguranja Nela Belević.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

 

2 UNIQA

TCP 5

TCP 7

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *