Počinje nagradna igra Societe Generale Banke Montenegro: Glavni dobitak Citroen C4 Cactus

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro je za svoje korisnike VISA kartica pokrenula nagradnu igru  Visa karticom plati da se isplati, koja počinje 1. marta i traje do 30. aprila 2016. Glavna nagrada je  automobil Citroen C4 CACTUS.

Sve što je potrebno je da korisnici Visa kartica Societe Generale banke Montenegro, izuzev VISA Business kartice, obave najmanje pet transakcija na POS terminalima ili internetu, tokom dva mjeseca trajanja ove igre.  Na svakih pet transakcija šansa za dobijanje nagrade se povećava. U nagradnoj igri ne učestvuju zaposleni Banke.

Korisnici beskontaktnih VISA payWave kartica, nove ponude Banke, ulaze u igru samim posjedovanjem kartice. Riječ je  o jednostavnom i brzom načinu plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN-a, za iznose ispod 15 eura. Dovoljno je primaći karticu blizu POS terminala koji podržava beskontaktno plaćanje i transakcija je završena u roku od nekoliko sekundi. U nagradnoj igri, za korisnike beskontaktnih VISA payWave kartica šansa se, takođe, povećava na svakih pet transakcija.

Izvlačenje dobitnika nagrade će biti u studiju Radija Televizije Crne Gore, a emi­tovaće se u okviru jutarnjeg programa „Dobro jutro Crna Goro“ 6. maja 2016, u terminu od 6.30 do 10.15 časova.

Societe Generale banka Montenegro prati moderne trendove bankarskih tehnologija,  pa je u svojoj ponudi, u cilju pružanja što kvalitetnije usluge, uvrstila i beskontaktne stikere za korisnike MasterCard Debit i MasteCard Debit Gold kartica. Stikeri pružaju jednaku mogućnost beskontaktnog plaćanja kao i  beskontaktna kartica, ali samo na POS aparatima. Kartice sa beskontaktnom opcijom i stikeri omogućavaju brzu i efikasnu transakciju, koja odgovara i kljentima i trgovcima – kazali su iz bank.

final

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *