Dani bankarstva i preduzetništva 23. i 24. mart hotel Bianca, Kolašin

Dodajte komentar

Savez studenata Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Ekonomskim fakultetom 23. i 24. marta 2016. godine po treći put realizuje Konferenciju pod nazivom “Dani bankarstva i preduzetništva” u hotelu “Bianca Resort & SPA”, Kolašin.

Gosti Konferencije će biti profesori Ekonomskog fakulteta, predstavnici Centralne Banke Crne Gore, Vlade, Ministarstava kao i predstavnici najuspješnijih crnogorskih banaka i preduzeća.

Konferencija je koncipirana na način da se tokom dva dana (dvije tribine) učesnici upoznaju sa osnovnim modelima poslovanja crnogorskih preduzeća i banaka, sa različitim aktivnostima određenih sektora unutar samih banaka, načinima njihovog funkcionisanja, ali i da saznaju recepte najuspješnijih menadžera i rukovodioca najbolje rangiranih kompanija u Crnoj Gori. To će im biti omogućeno kroz prezentacije samih učesnika na tribinama, ali i kroz mogućnost postavljanja direktnih pitanja kompanijama učesnicima.

Dvodnevna Konferencija, generalno treba da uspostavi i svakako da omogući dalju saradnju studenata sa privrednim subjektima, preduzećima, organizacijama i značajnim osobama povezanih sa crnogorskim bankarskim sektorom. Sa tim u vezi, “Dani bankarstva i preduzetništva” se svakako mogu posmatrati i kao vid sajma poslova, na način što će obezbijediti mogućnost dogovora stručnih praksi u kompanijama učesnicama, a za one najtalentovanije studente i mogućnost kvalitetnog zapošljavanja poslije završenih fakulteta.

Uplatite kotizaciju i na vrijeme obezbijedite Vaše mjesto među najboljima.

U cijenu kotizacije je uračunato :

  • Dva noćenja u hotelu “Bianca Resort & SPA” sa doručkom
  • Prevoz Podgorica – Kolašin – Podgorica
  • Korišćenje svih usluga hotela “Bianca Resort & SPA”
  • Organizovan večernji zabavni program

Par bitnih informacija o konferenciji

  • Svaki učesnik dobija sertifikat o učešcu koji izdaje Ekonomski fakultet.
  • Obezbijedjene prakse u kompanijama učesnicama za najistaknutije studente.
  • Osim studenata, prijaviti se mogu svi koji žele da uvećaju svoje znanje iz oblasti bankarstva i preduzetništva.
  • Broj mjesta je ograničen
  • Prijavu možete izvršiti u kancelariji SSEF-a na Ekonomskom fakultetu svakog radnog dana od 10:00 – 14:00h, ili na facebook stranici SSEF Podgorica.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti na broj telefona: 068 892 833

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *