Budvanska rivijera predstavlja ponudu na više sajmova

Dodajte komentar

Hotelska grupa Budvanska rivijera nakon Sajmova u Utrehtu i Tirani, ovih dana intenzivno nastavlja sa promocijom svoje turističke ponude za sezonu 2016.

Prema ovogodišnjem sajamskom kalendaru manifestacija turizma gotovo istovremeno, u terminu od 18. do 21. februara, održavaju se Sajmovi u Beogradu i Pragu.

Samostalna promocija turističkog proizvoda na 38. Međunarodnom turističkom poslovnom sajmu u Beogradu i ove godine će, vec tradicionalno, imati za cilj animiranje tržista Srbije koje je prethodna turistička godina kroz ostvarene rezultate pozcionirala među tri najaktivnija i najmasovnija emitivna tržišta.

Sa tog emitivnog područja ostvareno je, kako navode iz Budvanske rivijere, preko 36 hiljada noćenja što predstavlja povećanje prometa za 8 u odnosu na sezonu 2014.

Hotelski kapaciteti Kompanije, kroz savremeni koncept ponude, prisutni su na tržistu Srbije u namjeri da se gosti, individualno ili putem neke od turističkih agencija, opredijele za raznoliku, bogatu i visokokvalitetnu ponudu nekog od šest hotela Budvanske rivijere. Sljedeći praksu touroperatora Zapadne Evrope mnogi ugovori sa poslovnim partnerima tržišta Srbije su već potpisani. Kuriozitet ovogodišnjih priprema za predstojeću sezonu daju i saznanja od agencije SAB International iz Beograda, jednog od najvećih poslovnih partnera sa kojim Budvanska rivijera ima dugogodišnju saradnju, da će u kooperaciji sa Air Srbijom u periodu od 20.juna do 10.septembra biti postavljen čarter na relaciji Beograd- Tivat“, navodi se u saopštenju.

Sajam u Beogradu i Pragu

Na prestižnom Sajmu turizma u Beogradu koji je prilika za uspostavljanje nove i unaprjeđenje postojeće poslovne saradnje, u maniru hotelskih kuća Budvanska rivijera promoviše i sajamski popust od 15 odsto za aranžmane prodate do kraja februara mjeseca.

Istovremeno se održava i 25.sajam turizma u Pragu.

Kako se navodi u saopštenju Budvanske rivijere, na jednoj od najvećih turističkih smotri srednje Evrope, Turističko naselje Slovenska plaža dobitnik je priznanja za prvoklasne usluge u sezoni 2015  od agencije Vitkovice tours iz Ostrave.

Ova nagrada je rezultat procjene kvaliteta usluge kroz različite kategorije u hotelskom kompleksu od strane gostiju, kao i ocjene stručnjaka iz oblasti turističkog sektora.

Svoju nedvosmisleno atraktivnu i konkurentnu turističku ponudu Hotelska grupa Budvanska rivijera promoviše na zajedničkom štandu sa predstavnicima lokalnih turističkih organizacija Crne Gore i privrednicima. Sajam u Pragu je prilika da se kroz model inoviranog turističkog proizvoda promoviše mogućnost kreativnih aranzmana u hotelima Kompanije. U okviru kampanje Tjedan izvanrednih popusta inicirane od domicilne agencije Vitkovice tours, Hotelska grupa je odobrila popust od 10 odsto za aranžmane prodate tokom dana trajanja Sajma.  Sa tržista Češke je u sezoni 2015. ostvareno povećanje prometa za 60 odsto u odnosu na sezonu 2014“, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *