Ovako će izgledati novi Škodin SUV

Dodajte komentar

Češki proizvođač objavio je dizajnerske crteže SUV koncepta VisionS uoči svetske premijere zakazane za početak marta i sajam automobila u Ženevi.

Škoda VisionS predstavlja uvod u dugo najavljivani serijski krosover / SUV koji će deliti mehaničku osnovu sa Volkswagenom Tiguan. Koncept je dugačak 4,7 m, širok 1,9 m i visok 1,7 m, i može da primi šest putnika smeštenih u tri reda sedišta.

1

Automobil sledi stilski pristup koji smo već videli na prethodnim konceptima sa oznakom “Vision” – uočljive su oštre linije karoserije, specifičan usek između zadnjih stop svetala, tipična hauba sa malim “jezičkom” na sredini na kome se nalazi Škodin amblem…

2

Dizajnerski pečat VW grupe je neizbežan, pa VisionS podseća na slične Volkswagenove krosover / SUV koncepte iz prethodnih godina.

3

Koliko je prikaz vozila na objavljenim skicama realističan, uverićemo se početkom marta na ženevskom auto-salonu, dok bi produkcijska verzija, koja će u gami Škode zauzeti poziciju iznad modela Yeti, trebalo da bude predstavljena na jesen, na sajmu u Parizu.

B92

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *