UNIQA: Poseban paket za mala i srednja preduzeća

UNIQA osiguranje je kreirala posebni paket osiguranja za mala i srednja preduzeća, namijenjen onima koji žele da svoj biznis zasnivaju na sigurnim osnovama.Za vrijeme trajanja akcije, koja traje od 1. februara do 30. aprila, uz paket osiguranja imovine i zaposlenih možete ostvariti popuste do čak 30 odsto. Pored toga, za vas i vaše zaposlene smo pripremili i loyalty kartice kojom možete ostvariti i dodatne povoljnosti u UNIQA osiguranju ali i popuste kod naših MedUNIQA partnera širom Crne Gore“, saopšteno je iz UNIQA-e.

U tom osiguravajućem društvu kažu da nude mogućnost zaštite od svih rizika koji mogu ugroziti poslovanje: osiguranje od požara, zemljotresa, izliva vode iz instalacija, provalne krađe, odgovornosti za profesionalnu odgovornost, osiguranje zaliha robe… ali UNIQA je tu i da vam pomogne da izgradite i nagradite lojalan partnerski odnos sa zaposlenima.

Zaštitite imovinu, ali pobrinite se da i vaši zaposleni budu sigurni i zadovoljni. Pokažite da brinete o njima – ugovorite osiguranje koje će njih i njihove porodice štititi od posledica nesrećnog slučaja 24 časa dnevno, bez obzira gdje se nalaze. Za one izuzetne, do kojih vam je posebno stalo da ih nagradite ili zadržite, možete ugovoriti individualne polise osiguranja od nezgode ili dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja“, navode iz UNIQA osiguranja.

 

Check Also

Tramp odobrio sporazum TikToka s Oracleom i Walmartom

Predsjednik SAD-a Donald Tramp odobrio je sporazum koji će omogućiti da se aplikacija TikTok i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *