Novi konkurs telenor fondacije: Podrška idejama za bolje društvo

Dodajte komentar

Telenor fondacija raspisuje novi, treći konkurs za podršku projektima koji imaju za cilj razvoj znanja i vještina potrebnih za digitalno doba, kao i inovativnih rješenja koja će poboljšati svakodnevni život i podstaći razvoj zajednice. Pravo učešća na konkursu imaju nevladine organizacije iz Crne Gore, a prijave je potrebno poslati na adresu [email protected], najkasnije do 1. marta.

Telenor fondacija podržaće projekte koji su usmjereni na korišćenje interneta i digitalnih tehnologija, koje mogu pomoći u unapređenju obrazovanja, zaštiti životne sredine i drugim oblastima od važnosti za razvoj društva.

,,Do sada je Telenor fondacija podržala brojne projekte uz pomoć kojih su pokrenute korisne inicijative i uvedena inovativna rješenja za izazove u raznim oblastima. Vjerujemo da ćemo i ovog puta dobiti kvalitetne prijave, jer nema boljeg načina da pokažemo svoju odgovornost prema zajednici od snažnih partnerstava sa svima koji žele da društvo mijenjaju na bolje”, rekla je Nataša Đurđić iz Telenor fondacije.

Najbolje projekte odabraće Upravni odbor Fondacije, kojeg čine generalna direktorka Telenora Sandra Štajner, direktorka ljudskih resursa Biljana Radusinović, direktorka za opšte poslove, komunikacije i društveno odgovorno poslovanje Ana Radulović, direktorka za marketing i prodaju u kompaniji Domen Nataša Đukanović i profesor na Ekonomskom fakultetu Anđelko Lojpur.

Sve informacije o načinu prijave, kao i pravila i neophodni obrasci za apliciranje dostupni su na web stranici Telenor fondacije.

Širom svijeta, Telenor grupa sprovodi uspješne projekte koji se zasnivaju na jedinstvenom konceptu društvene odgovornosti. Telenor fondacija u Crnoj Gori osnovana je prije dvije godine, i postala je prepoznatljiva po realizaciji projekata koji su doprinijeli dostupnosti i bezbjednijoj upotrebi interneta, podržali obrazovanje mladih i promovisali zaštitu životne sredine.

infografika_v2_2fb

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *